Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Cesky parlament prekvapivo schvalil rozumnu vec

Mas krasnu vlasnost dat dokopy dve veci, ktore spolu nesivisia len preto, ze idu vo vete za sebou.
Lopatisticky.

Ja som sa dozvedel, ze si tu nemozem mazat mne neprijemen obrazky, doktor sa dozvie zachvilku, ze nemoze predpisat tuto vakcinu, pretoze rodic si zela inu...proste ludia by sa mali drzat svojho remesla a nekecat do vsetkeho.

1.Nie som majitelom/spravcom/moderatorom/akcionarom servera = neurcujem, co sa moze a co sa nemoze mazat. Drzim sa svojho statutu uzivatela a respektujem pravidla a nazory prevadzkovatela. Ked nie, menim server a prestanem chodit tam, kde sa mi to nepaci.
2. Nie som lekarom, som rodicom, a preto nepolemizujem s lekarom, ktory ma vacsinou dlhodobu prax a skusenosti a je profesional o tom, ktora vakcina je vhodna pre moje dieta. Mozem sa spytat, mozem konzultovat, ale nejdem proti jeho nazoru len preto, ze dr Internet mi poradil nieco ine. Nepaci sa mi = zmenim lekara a idem polemizovat s inym doktorom.

Ok, aby som bol spravodlivy, kecat samozrejme mozes, mozes mi povedat, ze si myslis, ze som to zmazal zbytocne a ze nechapes moje dovody, ale staci to napisat raz, presviedcat ma o tom, ze som hnusny cenzor, ze som na to nemal pravo, ze sa spravam ako diktator, ci dokonca mi za to vynadat alebo hrozit fyzickym stretom mi uz pride uplne scestne a mimo tolerovany ramec. Podotykam pisem vseobecne, nehovorim, ze zrovna ty si ma chcel bit, ci mi nadaval do kamaratov na 5;o).

Bol by som nerad, keby si za mnou liezol vsade, kde sa vyskytnem a na kazdy moj nazor mi predostrel svoj, ktory vacsinou taha celu debatu do offtopicu, pripada mi to akoby si tu zopar jedincov spravilo z toho svoj sukromny hunt a kdekolvek sa mihne niekto z ich obeti okamzite tam startuju a debata uz potom ide vacsinou do kytek.
Naopak budem rad ak mas nieco hodnotne k teme vlakna, tie osobne roztrzky ma uz unavuju.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality