Předmět Autor Datum
Jo uzasnej pribeh, docela frajer, ze to vsechno podstoupil a nakonec se ke svemu telefonu dopracoval…
RedMaX 14.01.2014 07:32
RedMaX
K bodu 1) Jezdím každý den z a do práce (Praha). Ještě nikdy se mi nic neztratilo, když jsem si potř…
JR_Ewing 14.01.2014 09:31
JR_Ewing
Dockej casu ... (ne ze bych ti to pral).
RedMaX 14.01.2014 21:23
RedMaX
Sám Rusy a podobně taky nemusím, ale nevadí mi natolik, že bych jim nadával do verbeže. Skoro lepší…
Dale Cooper 14.01.2014 21:55
Dale Cooper
tam cítil bezpečněji než v Praze na Andělu... ano, souhlasim. Me Rusaci vadej a hodne. Jiste muze…
RedMaX 15.01.2014 15:28
RedMaX
By mě zajímalo, jestli se tam pak policajti vrátili a pořádně ten barák prolezli. Jeden drban jim sp…
Tomix 15.01.2014 20:33
Tomix
Podle mě ta (ne)hlídací slečna z toho vyvázla nějak snadno. Ústní dohoda je taky dohoda. poslední
IQ37 29.01.2014 00:37
IQ37

Jo uzasnej pribeh, docela frajer, ze to vsechno podstoupil a nakonec se ke svemu telefonu dopracoval.

Plynou z toho 3. veci, ktere jsou ale zcela jasne a samozrejme i bez clanku.

1. NIKDY, ale opravdu nikdy si nenechat pohlidat veci od nekoho neznameho. Naprosto najivni hloupost byt na koupalisti ve dvou lidech a veci si sami neohlidat. To pro me je mnohem horsi situace, kdy jsem napriklad ve vlaku sam a chce se mi hrozne na zachod. Vezmu si sebou prirucni zavazadlo, ale batoh zustane v kupe zcela nehlidan a jenom se modlim, aby za ty 3 minuty co delam potrebu, nezmizel.

2. Cesky stat je mafiansky zlodejsky kocourkov, ve kterem nefunguje vubec nic krome odirani obcanu statem, policii atd. Na policii vubec nema smysl se obracet, ty umi jenom buzerovat obycejneho cloveka a tim to konci. Statni zastupitelstvi a soudy jsou jen prodlouzenou rukou statni mafie a tudiz lepe s nimi vubec do kontaktu neprijit.

3. Neuveritelna idiocie ceskeho cloveka, ktery od roku 89 neustale a furt dokola voli za predstavitele statu "pratele sovetskeho svazu" a tak s vyjimkou chvilkoveho vyhnani ruskych vojsk, ktere od roku 1969 okupovaly CSSR, panem Kocabem, se sem rusaci a dalsi podobna verbez z vychodu natahla takovym zpusobem, ze je jich tu vic nez predtim rokem 89. To jak je Praha 5 zavsivena timhle rusackym odpadem je hrozive. Sice Praha 5 je trochu extrem, protoze pocet vsi na osobu je opravdu velky, ani jinde to neni lepsi, pomineme-li tradicni rusacke Vary i dalsi mesta jako Liberec nebo ta Praha jsou zaneradena desive.

K bodu 1)
Jezdím každý den z a do práce (Praha). Ještě nikdy se mi nic neztratilo, když jsem si potřeboval odskočit, a to nechavam na sedadle treba i (zavreny) notebook. V oddílovém vagoně, v prázdním i obsazením kupé. Mezi zastavkama v rychliku tezko zlodej vystoupi. Když jdu na dýl, tak si batoh beru s sebou.

Na koupališti se mi také nikdy nic neztratilo, ale pravda, nebydlím v Praze.

Sám Rusy a podobně taky nemusím, ale nevadí mi natolik, že bych jim nadával do verbeže. Skoro lepší lidi z Ruska a Ukrajiny, než nějací magoři s ručníkem na hlavě, co pětkrát denně mlátí hlavou o zem.
Taky dost cestuju vlakem a zatím (ťuky ťuk) dobrý. I v obávaných směrech (o nočních spojích do Košic a východněji kolují hrozné zvěsti) a nic. Pravda, spal jsem v lehátkovém voze, kde jde kupé zalígrovat do fakt nedobytného stavu.
I cesta do a ze Srbska proběhla bez problému. Skoro jsem se tam cítil bezpečněji než v Praze na Andělu...

tam cítil bezpečněji než v Praze na Andělu...

ano, souhlasim.

Me Rusaci vadej a hodne. Jiste muze byt Rusak slusnej a nejakej Cech debil, ale preci jenom ta sance, ze to bude naopak je o dost vetsi. O Slimacich se samozrejme nebavim, ale my tu mame cikany, tak myslim, ze to z hlediska solidarity s mene vyspelymi narody staci a nemusi sem lizt ani Rusaci ani Slimaci.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru