Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz mobilů ve školách je plný chyb a obrovský průšvih

No a to chce pry vlada prijimani zakonu jeste vic zrychlit, bez radnych pripominkovych rizeni apod.

Pak se muzem divit, ze vydavaji takovyhle nepromysleny paskvily... ale to na druhou stranu neni problem jen soucasne vlady, vydavat paskvily umi uplne vsichni. Je potreba nejaky honem honem zakon protoze jsem to slibil volicum? Sem s tim. Je potreba nekomu tim zakonem trosicku pomoct? Sem s tim.

Cimz nekomentuju zakaz mobilu ve skolach - ten mi prijde pomerne opodstatneny, nicmene melo by to byt postavene nejak inteligentne a legislativa by proste mela byt psana kvalitne.

Co to znamená v praxi? Že už nebudete vyzvedávat dítě ze školní družiny tím, že družina bude jen jako hlídání, než dítě vyzvednete, a zavoláte mu na mobil „jsem tu, čekám v autě“, jak to řada rodičů dělá, případně, že mu třeba zavoláte „promiň zlato, mám zpoždění, natáhlo se mi to v práci, nepřijedu pro tebe ve tři, jak jezdím, ale až ve čtyři“.

Tohle zrovna za zadny argument nepovazuju. Nikdo tomu rodici nebrani do te druziny zavolat a informovat druzinarku, ze prijede pozdeji, at to decku kdyztak rekne. Zase se jako nemusime pozastavovat uplne nad kazdou blbosti, protoze se tim jen potvrzuje, ze si dneska uz bez mobilu ani neuprdnem.

Dneska uz rodice jsou schopni poslat decko i na tabor s mobilem a pak si stezovat, ze jim dite nepise, nevola. Jeste to tak, na tabore si ma uzivat zabavu a kamarady a ne vyvolavat starostlivy matince :-|

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat