Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Se členstvím v EU je spokoleno 42% Čechů

Neskáču nikomu na špek. Jen několik skutečností. Seděl jsem několik let v dozorčí radě vodáren, které spravují vodovody a kanalizace více jak stovce obcí. Z 50% je vodárenská společnost vlastněná Francouzi. Dividendy obcí se vždy investují zpětně a Francouzi si zisk odvezou. Děje se tak již více jak 25 let. Další příklad. ČSOB je Belgická. V roce 2008 když začala krize, tak cizina vyluxovala všechny eura z Čech jelikož potřebovala "nasytit" své vkladatele v Belgii, Francii a dalších zemí. Naše štěstí bylo, že tu ještě není zavedeno euro, jinak by asi klekla. Těch 100 miliard, které jdou "matkám" si také nevysvětlil, jen jsi napadl autora článku. Původně jsem se vyjadřoval k otázce proč Češi nemají důvěru v EU a to jsi nevyvrátil. Pokud použiju stejnou rétoriku jako ty, tak dle tebe jsou všechna rozhodnutí EU v pořádku a politici z Čech se na EU nevymlouvají. Ty jsi mě napadl, že tomu já nerozumím, ale základní věci proč Češi nemají v lásce EU jsi i když máš vysokou ekonomickou školu nevysvětlil. Dej sem tedy vysvětlení například proč Češi v EU nemají důvěru a Portugalci ano, ať vím, že tě něco v té škole naučili.:-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat