Tour de France 2025
A je to tu zase. První etapa celkem překvapivá, boční vítr z toho udělal pěknou loterii a byť se jelo po rovině, nedalo se moc odpočívat. Smůla pro Filippo Gannu - po 50 km pád a odstoupení...
Alpeciňáci to zrežírovali moc pěkně. Philipsen klidně může vyhrát pár etap, jednu může přidat i Matěj.
Pro celkové pořadí je tam v letošním ročníku opravdu nabito.
V etapě mě nepříjemně překvapil Martinez z Bahrainu, kdoví jestli není nemocný... taková ztráta.
A že někde zůstane viset Remco jsem tak trochu čekal.
Rád bych, abychom v ročníku viděli dlouhé úniky dvojic až do cíle: těch dvou mimozemšťanů (Pogačar, Vingegaard) a pak MvdP a WvA![]:)](https://static.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Trosku odveci...vcera som bol ucasstnikom miestnej tour...CTK Tour 2025 a je to pre mna z roka na rok tazsie.
Dokopy cez 70km v nohach, pocitovo ma asi vsetci obehli len okrem uplnych lajdakov a nestiahl som ani kamosovi na jeho graveli.
Domov som dosiel na autopilota, okamzite zaspal, vecer ma tak boleli nohy, ze som ked boli u nas susedia na terase radsej chodil akoby som mal sediet.
Je to z roka na rok horsie a horsie to zdolavat.
Inak mam prave rozpozerany Tour de France na Netflixe.
Včera mě potěšil požlucený Van der Poel, dnes pátý Pavel Bittner. Bohužel skončil další výborný jezdec Philipsen. Vůbec se dnes hodně padalo, snad to v dalších etapách bude lepší...
No, dneska si to kluci fakt neudělali lehký. Pogačar poprvé ukázal, kdo je králem. A to jsem čekal aspoň trochu "šetřící" etapu před časovkou.
Už se těším na hory, letos to bude pořádnej masakr!