V našich rukách a totálně v prdeli. Krom RVHP naše výrobky nikdo nechtěl, dokonce ani naši vlastní občané. Jakmile nějakej výrobek jen zasmrděl Západem, tak lidi byli jak diví, aby ho mohli koupit.
Akorát jsme dojeli na technologiích, co komanči znárodnili (=ukradli). Jinak se kopírovalo ze Západu, co se dalo, protože vlastní vývoj jsme dusili kádrovými posudky pro talentované.
Dávali jsme prachy na armádu, ale kulturní dědictví národa bylo v troskách - ze zámků udělali stáje, internáty, nebo je vyrabovali a nechali shnít, výplachem mozků vyrobili neateističtější národ na světě. Historická centra měst otřískaná a šedivá.
Je mi skoro na blití, že se ti po těch časech stýská. Budeš volit "Pana Babiše", kterej tehdejšímu režimu věrně sloužil a i po revoluci jen převlíknul kabát a hrabal na sebe. Fuj, dělá se mi šoufl. Byla by škoda vyblít ten dobrej rum, kterej si mohli komančů dovolit jen vyvolení. Jo, to musely být super časy, kdy všude bylo k mání hovno a kdejakej parchant ve straně mohl někomu totálně zničit život.
Stačilo, nebo ten rum fakt vybliju... za to mi Bureš nestojí.