Ministerstvo obrany nema co opravovat a platit opravy vozoviek a mostov. Nemocnicu nech si postavi.
A uz vobec nie vykazovat to ako vydavky na obranu pred spojencami.
Problemy s kriminalitou UA su blabol, napriklad v CR su az na 4.mieste a hadaj kto je prvy. Iba prirodzena skromnost mi brani napisa kto.
Podobne je to aj na SK.
Ale nie vsetko co si napisal je blbost.
Problemom v buducnosti sa naozaj stanu utecenci.
Ak Putin zvalcuje UA tak sa odhadom zdvihne asi 10mil ludi...a to nebudu prevazne deti a zeny, to budu aj muzi, budu tam aj muzi so skusenostami s bojov, ktori napriklade nic ine ako zabijanie posledne roky nezazili.
Z tych 10mil podstatna cast zostane na SK, ci v CR, pretoze je to blizko, jazykova bariera nie je az taka hrozna, maju tu uz pribuznych...atd atd.
Lenze ani CR ani SK nema kapacity prijat niekolko mil utecencov, nema ich kde ubytovat, nema ich z acoho zivit, nema im dat aku pracu...atd.
A tu nastanu ozajstne problemy a verim, ze aj ludia, ktori dovtedy UA podporovali (ako napriklad ja) zacnu mat s nimi urcite problem, pretoze budu vsade, bude ich vela, budu na okraji spolocnost a samozrejme mozme ocakavat presne to, co takato situacia prinesie...narast kriminality, UA gangy, nasilie....atd.
Takze nie, ja nerozumiem na rozdiel od teba retorike Orbana a Fica, pretoze ak nas caka katastrofa tak ta pride po skonceni vojny v pripade, ze RU obsadi celu UA.