Volali Alláhu akbar a imitovali střelbu. Policie stíhá dva studenty, kteří vyděsili plzeňskou fakult
To jsem zvědav jak tohle dopadne.
Trosku mi to prippomina dementa, co si skusal par dni dozadu airsoftku (ar-15) priamo na ulici, takze nanho volali policajtov s tym, ze po ulici sa pohybuje muz s dlhou zbranou a bolo pocut vystrely.
Moze byt rad, ze to neschytal rovno do hlavy, airsoftku na prvy pohlad nerozozna nikto, mohol to schytat od nahodneho okoloiduceho s legalne drzanou zbranou, ci od zasahovej jednotky....rovnako by som bol zvedavy akoby sa vtipalci tvarili keby by zasahu policie voci vymyslenym teroristom doslo k nejakemu zraneniu.
Osobne by som sa smial, keby zdochol. Dokonca by som dúfal aby sa tak stalo, aspoň by si ostatný konečne uvedomili že to nie je "sranda".
(ľudské práva pre (slušne povedané) "neľudí" neplatia aj tak)
A bylo nekde napsano jak se to teda stalo? Hazeli petardy nebo neco? Kam nase spolecnost speje, kdyz se da na studentika ktery “neco slysel”. Doufam, ze to vysumi, ale ted je takova politicka situace, tak jako ze se treba nesmelo psat o covidu, migrantech, tak ted je zadani za kazdou cenu na ne neco najit
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cidlo-na-plzenske-univerzite-falesne-hlasilo-strelbu-mohly-to-zpusobit-zvuky-z-ulice-40505421#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
Koukám, že je to tam hlídáno víc než by bylo třeba.
Není náhodou ten areál stejný i pro právnickou fakultu kde se dalo vystudovat za 2 měsíce? Pokud ano tak už jsem vše pochopil.