A ty sa nechovaj ako rusky troll.
Kto kazal UA prezidentovi zrusit pristupove rokovanie jeho krajiny do EU, ktore trvali roky a uz uz to vyzeralo, ze budu uspesne dokoncene?
Kto kazal gruzinskemu premierovi zmrazit prsitupove rokovanie do EU, ktore sa uz roky diali?
Netrep mi tu o platenych prevratoch zo zapadu, nemas na to jediny dokaz , pricom jasnym dokazom spustaca tychto procesov bolo 2x zmrazenie/zrusenie pristupovych rokovani do EU.
Preco to tie krajiny spravili?
UA to spravila po navsteve prezidenta v RU hoci dovtedy bol proeuropsky, Gruzinsko to spravilo po vyhratych a pravdepodobne zmanipulovanych volbach.
Je tazke sa vzit do pozicie bezneho ukrosa,ci obyvatela Gruzinska, ktory uz pocita s tym, ze jeho krajina sa pripoji k zapadu, kedze sniva o velkom plate, tovare, ktory si bude moct dovolit kupit a vyssej zivotnej urovni? Teba by to nenasralo, ze vlada,ci tvoj rpezident zrazu povie, ze trt nikam sa nejde zostavame kamosi s RU a budete sa mat rovnako zle ako oni?
Btw zmanipulovane volby v Gruzinsku...myslim si, ze zmanipulovane boli, pretoze proruska strana jasne vyhrala (53%). Ak by mala naozaj taku podporu neverim, ze po celom Gruzinsku (nielen v Tbilisi) dokaze opozicia zorganizovat take mohutne protesty....proste by nenabrali tolko ludi, ked vacsina volicov podporuje protistranu.
A kde su demonstracie na podporu vladnucej strany, ktora vyhrala s ohromnymi 53%? Kde su jej podporovatelia, preco som nevidel ziadnu obrovsku demonstraci na podporu vraj legalne zvolenej vlady?
Nediv sa, ze mi nieco na tych volbach nesedi.