Gruzie - proběhly volby. Teď tam probíhají demonstrace, pořádané obdobou milionu chvilek, placené ze zahraničí, protože volby dopadly jinak, než si to rádoby demokraté představovali. Pokud by milion chvilek byla opravdu skupina, které jde o dobro národa a ne úderka neoliberálů, tak se u nás demonstruje pořád - lži současné vlády, nedemokratická opatření. Ale to ne. Demonstrovat se začne zase až po volbách, kdy se fialový hnus změní na menší zlo - Babiše.
Sýrie - nezáleží, jak dlouho se připravovali, klidně se mohli připravovat 10 let. Záleží na načasování, kdy vyrazili do akce. Přesně jak píšeš - naprosto relevantní a logické kroky, které hrají do karet jedné z mocností. Kdo stojí za vytvořením a financováním Talibánu?
Flegu, prosím nechovej se stejně jako majnstrým. Pokud někdo nesouhlasí s debilitou KoZa, neznamená to automaticky, že je proruský. Prostě jen nesouhlasí s tím, jak se KoZa chová. Tohle tvrzení je proti logice, kterou se pořád oháníš.
Logika: Mám kočku a psa. Když se mi nelíbí pes, tak to automaticky přece neznamená, že se mi líbí kočka.