Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Několik mrtvých a až tisíce zraněných členů Hizballáhu: Začaly jim vybuchovat pagery

On reaguje hlavně na tebe a tvé názory. Co tady přispívám, tak jsem zjistil, že nemá cenu na něj reagovat. Kdysi mi smazal můj slušný příspěvek, jelikož z něj mohl někdo čerpat jak se stát teroristou a od té doby vím, že jen filozofuje a bojí se bezpečnostních složek, dokonce se domnívám, zda na ně není nějak napojený. Jelikož jsem důchodce za socíku vycvičený k ničení všeho možného pomocí protipěchotních min, tankových min, nástrah v území, které armáda opouští (miny pod tělem padlých nepřátel a pod.) ničení mostů atd., tak mě tato problematika zajímá. Nevím kdo jiný by mohl takovou akci naplánovat a provést, než výše zmíněný stát a jeho složky. Už i naše bezpečnostní složky přehodnocují výběrová řízení na jakékoliv vojenské materiály. Nikdo dosud nepochopil, že pouze to co si vyrobí armáda sama může kontrolovat od vzniku až po užívání. Najednou všichni zjišťují, že globalizace až tak výhodná není.
Nejhorší na tom je, že existují situace např. i z I. Světové války a státy se z toho nepoučily (Srbsko ale ano a proto má vlastní výrobu munice, jelikož v I. Světové válce ji nemělo a dojelo na to).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat