Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Atentát na Fica

Ete mala ukazka politcikej kultury nasej vlady.
Minister vnurta nielenze nevidi dovod na svoje odstupenie, ale nevidi dovod ani na odvolanie riaditela uradu na ochranu oustavnych cinitelov, pretoze...pretoze stal pri Ficovi a mal cely oblek od krvi!
To je argument na urovni skolkara. hned prvy komentar pod clankom to zabija cele.

Eštok čo slovo to perla. Najprv som zachytil, že vyzval média aby nedávali priestor konšpirátorom, on čo si hrkútal s Bombicom. A teraz povie toto, že tí ľudia ktorí sa k tomu vyjadrujú nestáli pri Ficovi a nemajú oblek od krvi ako riaditeľ ÚOÚČ. Možno keby tam stáli tak by ho ani nemuseli mať od krvi lebo by sa tomu 71 ročnému dôchodcovi ani nepodarilo vystreliť.
On si vážne neuvedomuje, že to, že stál priamo pri Ficovi a mal celý oblek od krvi je presne ten dôvod prečo by mal skončiť a nie byť argument na jeho podporu?

Alebo tento ma pobavil.

Vraj najprísnejšie bezpečnostné opatrenia a 71 ročný dôchodca odbachne premiéra. To je na demisiu riaditeľov všetkých zúčastnených bezpečnostných zložiek bez debaty. Ak sa z toho Fico vyhrabe, chcem vidieť ako mu Šutaj-Eštók bude hovoriť: "Šéfe, mrzí ma že si schytal štyri guľky, ale všetci urobili to čo mali." a potom ešte stále bude ministrom vnútra.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat