Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Migrační pakt

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cesko-se-pri-finalnim-hlasovani-o-migracnim-paktu-zdrzi-40469788

Migrační pakt schválený Evropským parlamentem ještě čeká hlasování na Radě ministrů, uskutečnit by se mělo 14. května. Česká republika se hlasování zdrží, podle ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) totiž jednotlivá nařízení migračního paktu doznala v Evropském parlamentu změn, které jej posunuly k horšímu.

Nejak tomu nerozumim. Vitek pomalu couva od doby kdy o migracnim paktu a vyjimce pro CR v nem otevrene lhal na vsechny strany.
Ted se podle jeho nazoru a nazoru vlady pozmenovacimi navrhy EP migracni pakt jeste zhorsil. Misto toho, aby tedy hlasovali proti spatnemu navrhu, tak se zbabele zdrzi, aby pozdeji mohli tvrdit: "To my ne, to oni. My jsme pro to prece nehlasovali".

To neplati jen pro soucasnou vladu, ale i pro ty minule.

loading...
Předmět Autor Datum
K migraci mám jen toto. Většina přímořských států měla v dřívějších dobách kolonie v Africe které vy…
nerady 30.04.2024 17:12
nerady
Německo až tolik kolonií nemělo. A co Švédsko? Jak ti k tomu přijdou?
Prasak 30.04.2024 21:13
Prasak
Do Německa je pozvala Merkelová a nějaké kolonie také mělo, zda je zvalo Švédsko nevím to jsem nezji…
nerady 30.04.2024 22:27
nerady
Jo, to bude ono. Tehdy si nakradli a teď z toho platí ty sociální dávky! Teda pane vachmajstr, vy js…
Prasak 01.05.2024 10:42
Prasak
https://www.forum24.cz/byli-jsme-nebezpecne-naivni-sex-policistek-s-cleny-gangu-otevrel-svedum-oci?u… poslední
nerady 02.05.2024 19:12
nerady

K migraci mám jen toto. Většina přímořských států měla v dřívějších dobách kolonie v Africe které vysávala no a nyní přijeli z těchto zemí lidé, kteří chtějí vysávat své bývalé kolonizátory. Jelikož Česko nikoho v Africe nekolonizovalo tak ať si celá EU dělá migrační pakt bez toho, aby nás to něco stálo. Je to problém bývalých kolonizátorů a tak ať si ho řeší bez naší účasti. Nevím proč toto není schopen říci na rovinu žádný náš politik v Evropském parlamentu. Další věcí je, že migranti většinou připlouvají po moři. Všechny přímořské státy moře využívají, tak ať něco položí na oltář vlasti.

Do Německa je pozvala Merkelová a nějaké kolonie také mělo, zda je zvalo Švédsko nevím to jsem nezjišťoval, nicméně to bylo způsobeno jejich sociálním programem, jelikož se tam dost rozdávalo i těm co nepracovali. :-)

Politika otevřených dveří, štědrý sociální stát a liberální poměry učinily ze Švédska populární cíl migrantů. Tamní vlády ale roky přehlížely, že pod povrchem je zaděláno na problémy.

To je jen nadpis ze Seznamu.
Jo a ještě jedna věc. Za Třicetileté války Švédové loupili u nás.:-D

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...