Jaká témata dávat/nedávat do placeného odkazu?
Narazil jsem na odkaz na článek
https://www.lidovky.cz/serialy/prijimacky-stredni-skoly-2024-matematika-5-a-9-trida-teorie-procvicovani-ulohy-k-zamysleni.A240218_234927_ln_specialy_hma?zdroj=LN_nejnovejsi
ale když jsem na odkaz kliknul, zjistil jsem, že to je placená stránka. Vem to čert, mne ani synů se to už netýká a než se to začne týkat vnoučat, tak to bude ještě pětkrát změněné.
Ale nebylo by možné, aby takováhle témata byla volně přístupná a v placených odkazech bylo jen něco podobného jako že která hvězdička se zase rozvedla a nechala si vycpat prsa?
Přece jen co se cpe do hlavy mladým kteří nám jednou snad budou vydělávat na důchod je důležitá informace co by měla být volně přístupná.
Vetsi medialni domy to maji blbe. Noviny a casopisy uz kupuje jen par lidi, ostatni ctou zpravy na netu. Kdyz si chteji udrzet platy, musi zpoplatnovat obsah na nety => dalsi odliv ctenaru.
K tomu si pridej, ze provladnim mediim veri min a mn lidi, takze dalsi odliv predplatitelu. Vladni politika a chudnuti lidi = dalsi odliv predplatitelu, kteri se tozhoduji, za co budou a nebudou utracet.
Nemaji to jednoduche, nakonec jim zbudou jen ty dotace, protoze za reklamu v novinach, ktere nikdo necte nic nedostanou.