Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jaká témata dávat/nedávat do placeného odkazu?

Narazil jsem na odkaz na článek
https://www.lidovky.cz/serialy/prijimacky-stredni-skoly-2024-matematika-5-a-9-trida-teorie-procvicovani-ulohy-k-zamysleni.A240218_234927_ln_specialy_hma?zdroj=LN_nejnovejsi
ale když jsem na odkaz kliknul, zjistil jsem, že to je placená stránka. Vem to čert, mne ani synů se to už netýká a než se to začne týkat vnoučat, tak to bude ještě pětkrát změněné.
Ale nebylo by možné, aby takováhle témata byla volně přístupná a v placených odkazech bylo jen něco podobného jako že která hvězdička se zase rozvedla a nechala si vycpat prsa?
Přece jen co se cpe do hlavy mladým kteří nám jednou snad budou vydělávat na důchod je důležitá informace co by měla být volně přístupná.
:-(

Předmět Autor Datum
Vetsi medialni domy to maji blbe. Noviny a casopisy uz kupuje jen par lidi, ostatni ctou zpravy na n… poslední
Jan Fiala 19.02.2024 05:10
Jan Fiala

Vetsi medialni domy to maji blbe. Noviny a casopisy uz kupuje jen par lidi, ostatni ctou zpravy na netu. Kdyz si chteji udrzet platy, musi zpoplatnovat obsah na nety => dalsi odliv ctenaru.
K tomu si pridej, ze provladnim mediim veri min a mn lidi, takze dalsi odliv predplatitelu. Vladni politika a chudnuti lidi = dalsi odliv predplatitelu, kteri se tozhoduji, za co budou a nebudou utracet.
Nemaji to jednoduche, nakonec jim zbudou jen ty dotace, protoze za reklamu v novinach, ktere nikdo necte nic nedostanou.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru