Předmět Autor Datum
Mně je jasné hlavně to, co je zač tahle funkcionářka SSM a kandidátka na prezidenta za komunisty. Ví…
L-Core 11.10.2023 15:33
L-Core
Sorry minule som robil video o tom ako zvykne bobo prekrucat fakty a musel som ju vypocut x-krat, ta…
fleg 11.10.2023 18:07
fleg
Pavel horuje za spolupráci s Lichtenštejnama, přičemž ti se dlouhodobě snaží o vrácení právoplatně z…
RedMaX 11.10.2023 19:59
RedMaX
Veskerou snahu sudetskych Němců nedavno zmařil Rakušan svým vyjádřením o kolektivní vině. Ještě že h… poslední
Jan Fiala 11.10.2023 20:37
Jan Fiala

Pavel horuje za spolupráci s Lichtenštejnama, přičemž ti se dlouhodobě snaží o vrácení právoplatně zkonfiskovaného majetku, který byl zcela legálně a spravedlivě kolaborantům z Hitlerovým režimem odebrán Benešovýma dekretama.

Spousta sudetských Němců, kteří o majetek v ČR po 2. světové válce přišli, se tu dlouhodobě snažila o revidování Benešových dekretů, ale české vlády, ať už v nich byl kdokoli, toto vždy jednoznačně odmítly. Postupně se teda tlak sudeťáků otupil a myslim, že dneska už to pomalu moc nikdo neřeší. Sudeťáci se občas postesknou, ale to je tak všechno. Jako jistě v tom určitá nespravedlnost byla, protože tušíme, že po válce bylo postupováno dost šmahem a mohlo se stát, že i některým Němcům s českým pasem byl majetek odebrán, ikdyž nekolaborovali.

Během druhé světové války zůstalo Lichtenštejnsko oficiálně neutrální a hledalo pomoc zejména v sousedním, stejně tak neutrálním, Švýcarsku. Vazby na Německo byly nicméně evidentní rovněž, v roce 2005 vyšlo například najevo, že židovští vězni z nacistického koncentračního tábora Strasshof pracovali na pozemcích v Rakousku, které vlastnil lichtenštejnský knížecí dům.[5] Po konci války Československo a Polsko vyvlastnily veškerý majetek lichtenštejnské dynastie, který označily za německý

https://cs.wikipedia.org/wiki/Lichten%C5%A1tejnsko

Lichtenštejnové kolaborovali a prokazatelně to byli náckové!

Stane se Pavel prezidentem a je to tu zase? Šílený, už zase se nacisti začínají rozpínat!

V reportáži se navíc řešilo to, že dle ústavy za Českou republiku v zahraničí vystupuje česká vláda především prostřednictvím ministra zahraničí. Prezident je ceremoniální funkce a nemá jako prezident co s Lichtenštejnama probírat. Může se jednat až o velezradu! (Zde to komenátorka trochu vyhrotila, ale faktem je, že kretén nemá žádné oprávnění z nikým takovým jednat.)

(Minulému českému prezidentovi bylo vyčítáno, že se veřejně vyjadřuje ve prospěch státu Izrael a jako prezident na to nemá v českém právním řádu žádný mandát. Jako jelikož výběrem mezi Izraelem a Islámistama taky fandim Izraelcům, tak mi to tehdy nevadilo, ale faktem je, že správně neměl mlít hubou Zeman a teď dělá to samé Pavel a taky by neměl. Nejlepší, kdyby se funkce prezidenta, která akorát žere daňovým poplatníkům peníze, zrušila!!!)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru