Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ekonomika v roku 2023 - pokračování 3

Debilita politiku vladne. U nas za vse muze Babis a Putin, v Německu Babiše nemají, tak vytahli Muska

Německý ministr hospodářství Robert Habeck, proti němuž zemědělci minulý týden osobně protestovali, prohlásil, že protesty se snaží vyvolat Rusko.

„Kampaně na sociálních sítích, z nichž některé jsou placené Putinem, v nichž se prezentujete jako oběť, abyste ospravedlnili násilí na lidech a věcech. Politické programy, které obhajují svržení vlády a vždy obviňují jiné, pravicoví radikálové, kteří využívají ochranný prostor svobody k jejímu zrušení... To nemůžeme tolerovat,“ řekl Habeck pro televizi NTV.

Kromě toho, že jsou zemědělské protesty podle Habecka proruské, je prý zapojena také krajně pravicová Alternativa pro Německo (AfD), která rozdmýcháváním protestů získává politické body. Trojlístek strašáků, kteří mohou za to, že zemědělci povstali proti vládě, doplňuje podle německých médií miliardář a majitel společnosti X Elon Musk, který vyjádřil německým zemědělcům podporu.

Kvuli jejich tuposti je ani nenapadne se e zamyslet nad tim, zda za problemy nestojí jejich rozhodnuti, jejich nadrazene vystupování. Jak malé děti:
Kdo to byl?
To já ne, to on!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat