Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politika v roce 2023

Psal jsi, že Rusko zneužívá výkony sportovců k propagandě, ne, že sportovci něco napíšou na instáč a spousta lidí je sleduje. Čekal jsem nějaké bombastické články, jak Rusko rozhazuje z bombardérů letáky, že nějaký sportovec získal zlato a ono nic.

To, že většina obyvatel věří propagandě je normální. Podívej se k nám nebo k vám. propaganda jede na plné obrátky - veřejnoprávní média + spolčené mediální domy. Jen máme větší možnost získat informace i z jiných zdrojů.

Vela ruskych obcanov skutocne veri domacej propagande, ze zl yzpada, zle USA (ved tomu veris aj ty) a ze ta vojna je obranna. Ze sa vlastne nic nedeje.

Nenazýváš tohle akohentismem, když napíšu něco podobného já? Já mimořádně o USA ani o válce nic nepsal :-P

Co se týká lidí jako Hašek, dobré gesto by bylo, kdyby věnoval na charitu peníze (nebo aspoň část), které si vydělal v KHL, když tak odsuzuje Rusko.
Co se týká sportovců, přečti si stanovy Olympijského výboru. Sport, stejně jako kultura by měly být odříznuty od politiky. Myslíš si, že tím, že zakážeš sportovcům účast (včetně těch, kteří válku veřejně odsuzují a takové těžko využije ruská propaganda) potrestáš Rusko? Fakt? Potrestáš jen ty konkrétní lidi.
Větší šanci měly ekonomické sankce, které se taky moc nepodařily a víc je na tom bita Evropa než Rusko. To se zase hodí těm zlým Američanům. Ať máš radost.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat