Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politika v roce 2023

Tych 12k je predpoklad z nejakeho clanku lebo sa statisticky predpoklada, ze sa nahlasi len kazde 11-12 znasilnenie.
Ale to je jedno, keb to bolo 1, 2, 3k alebo kludne 500 za rok tak matematicky ich UA spachali vyrazne menej ako obcania CR,
Pozri si Instagramy, ci FB profily niektorych uspesnych ruskych sportovcov, ktori sa bratrickuju priamo s Volodom. Su to ludia, ktorych sleduju miliony inych ludi a uznavaju ich pre ich sportove vykony a ked taky Oveckin podpori verejne Volodu ver tomu, ze tym ovplyvni kopec ludi.
Vela ruskych obcanov skutocne veri domacej propagande, ze zl yzpada, zle USA (ved tomu veris aj ty) a ze ta vojna je obranna. Ze sa vlastne nic nedeje.
Treba im dat najavo, ze sa deje.
Ja to prirovnam k tomu, ze ked ti 20 ludi bude tvrdit, ze si debil, ale ty si budes mysliet, ze nie si aka je matematicky pravdepodobnost, ze nie si? Velmi mala, takze ak vacsina civilizovaneho sveta odsudzuje RU ako agresora, iba samotni jeho obcania to nechapu ako im to dat najavo? Trebars medzinarodnou izolaciou sportovcov.
Mne je putna ake ma Hasek politicke plany, ja suhlasim s jeho nazorom na ruskych sportovcov, neadorujem Haska samotneho.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat