Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politika v roce 2023

Flegu, nepochopil jsi.
Příspěvek jsem psal kvůli tomu, abych ukázal, jak se u nás měří dvojím metrem. Cokoliv ruského je v podstatě zakázané a kavárnou okamžitě odsouzené, cokoliv ukrajinského je omlouvané. Tohle není kolektivní vina? Společnost je víc znepokojena tím, jak se vláda chová a jak se k věci staví. Ta znásilnění jsou jen další příčiny.
Ukrajinců tu máme asi 660k. Kolik z toho jsou muži od 18 let, když nám vláda tvrdí, že většina jsou ženy a děti? Pětina? Takže nějakých 130k?

Teď k té statistice
https://www.policie.cz/clanek/trestny-cin-znasilneni-statistika.aspx
Tohle je rok 2019, na který se Rakušan odvolává. na konci máš Excel. Ať se koukám, jak se koukám, vidím tam číslo 451. Kde jsi přišel na 12k znásilnění netuším. Ale těch s pokusem o následnou vraždu asi moc nebude.
Na jiném místě: https://www.czso.cz/csu/czso/kriminalita-v-cr-a-eu-20112021 dole tabulková část - 3. mravnostní kriminalita jsou ta čísla od 2011 - 2021. Pohybují se kolem 700 případů.

Hašek byl super sportovec, ale co předvádí teď... Víš, že má ambice kandidovat na senátora? Tak se profiluje a vsadil na to, že nenávist vůči Rusku mu u současného rozdělení sil ve vládě pomůže. Podnikání mu nevyšlo, tak třeba to senátorské korýtko... Mimochodem, jak Rusko zneužívá sport na propagaci války? Uveď prosím nějaké příklady propagandy s úspěchem sportovců. A ještě mi vysvětli, proč třeba operní pěvkyně může jinde ve světě vystupovat, jen u nás to nejde. Zase chceme být zřejmě papežštější než papež.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat