Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix tip Black Mirror VI

Tak nam na Netflix po 4.rokoch zase raz zavitala svieza seria BM a musim povedat, ze sklamany som nebol.
Ale podme postupne.
Prvy diel zacne nudne, ale nakoniec sa z neho vyvrbi matrixovsky ekvivalent a zistime ako sa mozu navzajom prelinat rozne reality. Netflix si tam utahuje sam zo seba, jednu z hlavnych uloh si strihne aj salma Hayek s jej rozkosnym [rizvukom, takze odporucam pozerat v originale.
V druhom diely sa particka mladych dokumentaristov pokusa natocit nudny dokument, aby zistili, ze tam je aj nieco zaujimavejsie, ale bohuzial pre hlavneho hrdinu skonci pribeh viacnasobnou tragediou. Koniec som uz sice predvidal lebo to k tomu smerovalo, ale zaver zostal nejasny....cakal som, ze sa nakoniec hlavny hrdina usmeje, ale neusmial sa a ja som zsotal zmateny. Inak ide o detektivny dokument s hororovymi prvkami pomaly az. Za mna velmi dobre.
Treti diel ma tiez zaujal, je o 2 astronautoch, ktory su na 6 rocnej misii v kozme a domov chodia prenosom svojho vedomia do robotickeho klonu, ktory zostal na Zemi. Az pokym sa jednemu z nich nestane na Zemi tragedia, ktora vyusti do este vacsej v zavere. Jeden z astronautov je moj oblubeny Jesse Pinknam z Breaking Bad, takze tuto cast hodnotim naozaj ako vydarenu.
Stvrty diel je nieco, co asi musi byt v kazdom BM...je najslabsi so slaboduchou zapletkou hoci sa zacne celkom zaujimavo. Bavil ma najmenej a pointa s nadprirodzenymi bytostami mi prisla akoze scenaristi rozmyslali, co tam daju a nic ich nenapadlo. Ide o svet celebrit, paparacov a vlastne historiu, ked este neexistovali internetove celebrity.
Nastastie to zachrani asi najlepsi diel v serii a to Demon 79, kde som sa neskutocne bavil. Pribeh o tom, ako sympaticky demon zlanari nenpadnu predavacku indockehoi povodu, ktora zije v minulom storoci v GB k viacerym vrazdam je naozaj velmi vtipny, aj ked sa tam treba zamyslat aj nad vaznymi vecami. Zaver je sice taky trosku nemastnejsi neslanejsi, ale inak za mna skoro dokonale.

Za mna 85%

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dá se to stáhnout na torrentech a titulky jsou na www.titulky.com Stáhnul jsem si to - kouknu na to,… poslední
IQ37 17.06.2023 21:45
IQ37

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru