Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Guru Jara dostal strike

Mozno ste si vsimli, ze tu mame noveho vasniveho diskutera, ktorey nam stihol na debatach zalozit niekolko vlakien a vyzera to, ze ma nazor na vsetko a do vsetkeho sa chce zapojit...teda aspon do toho, co sa hodi jemu.
Nicmenej uz to (nielen) podla mna prehana a tak mu boli 2 vlakna zmazane a jedno zamknute lebo okrem toho, ze ma kopec veci, ktore chce predebatit sa zacinalo zdat, ze tu chce sirit aj svoje sukromne nabozenstvo, o ktore tu asi nikto nestoji a neprinesie nam nic pozitivne.
Dobre viete, ze debaty su maximalne slobodne ako sa da, ze sa tu casto aj nadava, uz to boli aj vyhrazky, ci zelania cez ciaru, zopar ludi sa tu urazilo a nejaky cas tu nechodilo...proste sme si zazili uz vselico.
Ale aj sloboda prejavu ma svoje medze si myslim. Jarinovi som poslal spravu, snad sa spamata.
Debata tu by mala byt o tom, kde su hranice slobody prejavu a pokial by sa mal tolerovat "pravo na nazor", co je slovne spojenie, co sa dnes dost casto zneuziva.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Není ten, co by se zavděčil všem, bylo a bude! nový
GVKB 15.05.2023 11:59
GVKB
Ale opruzantů je jak naváto. poslední
Prasak 16.05.2023 15:54
Prasak
Jo, ok, rozumim, že se cítí být plodný a nemá co jiného na práci, tak chce podiskutovat. Ale měl by… nový
RedMaX 15.05.2023 21:25
RedMaX
Max pocet nie je podstatny, podstatna je kvalita. Vsimni si, ze niektore diskusne vlakna su tu everg… nový
fleg 16.05.2023 11:38
fleg

Jo, ok, rozumim, že se cítí být plodný a nemá co jiného na práci, tak chce podiskutovat. Ale měl by si uvědomit, že většina lidí tolik času nemá a že při rychlosti zakládání nových diskuzí by za chvíli diskutoval jen sám se sebou a navíc by tím otrávil ostatní, protože najednou by bylo diskuzí příliš a ztráceli by se v tom.

Jednoduše je možné nastavit maximální počet nových diskuzí denně či týdně anebo se to dá vyřešit inteligentně, že buď pochopí, že musí mít míru nebo odejde někam, kde najde víc až tak vášnivých diskutérů jako je on sám. Za mě v pořádku.

Max pocet nie je podstatny, podstatna je kvalita. Vsimni si, ze niektore diskusne vlakna su tu evergreeny s mnohymi pokracovaniami, pretoze aj po rokoch sa k nim stale chcete vyjadrovat.
Ine vlakna zaniknu hned po zalozeni, pretoze nikoho nezaujimaju.
Ja osobne som na jeho vlaknach ani nebol, pretoze ma negativne zaujal ich pocet a naopak nezaujali ich nadpisy, takze ani neviem o com chcel diskutovat;o).

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru