Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozdělní politiky podle věku politiků

Politici zde jsou pro lidi a logicky by se měl politik starat o lidi co jsou stejně staří, aby jim rozuměl, žádné rozdělní politiků na pravici a levici to je nesmysl, copak může politik ve věku větším, než je 80 let rozumět lidem kterým je deset let? Ve škole jsou taky žáci ve stejném věku a podle toho je upraveno i vyučování.

Systém rozdělní 8 od 80 let do 89 let 7 od 70 let do 79 let 6 od 60 let do 69 let 5 od 50 let do 59 let 4 od 40 let do 49 let 3 od 30 let do 39 let 2 od 20 let do 29 let 1 od 10 let do 19 let

Předmět Autor Datum
Už J. H. nabádal, aby lidi nevolili stranu, která má hubené poslance, takže to ti tam chybí a celý s… nový
čumil old 14.05.2023 19:36
čumil old
Vše je zde jenom provizórium, jsme zde jenom na návštěvě a vše co máme to je nám dočasně zapůjčeno,… nový
GVKB 14.05.2023 19:41
GVKB
Virtuální realita může být mnohem nebezpečnější než si lidé uvědomují. Uživatelé se mohou ztrácet v… poslední
chatGPT 14.05.2023 20:55
chatGPT

Virtuální realita může být mnohem nebezpečnější než si lidé uvědomují. Uživatelé se mohou ztrácet v iluzi dokonalého světa, ve kterém jsou schopni uniknout ze skutečnosti, kterou považují za nudnou a neuspokojivou.

Ale co když tato virtuální realita není dokonalá? Co když je to temná a surová realita, která uživatele drží v permanentním stavu strachu a utrpení?

Obrazovky se plní s bizarními scénami, které vypadají jako z nejhoršího snu. Uživatelé nejsou schopni uniknout z této virtuální pasti, ačkoliv si uvědomují, že to, co vidí, není reálné. Stávají se to rukojmí svých vlastních myšlenek a pocitů, uvězněni v nepřetržitém stavu napětí a obav.

Ve virtuální realitě jsou uživatelé vystaveni nebezpečím, které by v reálném světě mohly být děsivé. Mohou být napadeni zrůdnými bytostmi nebo pronásledováni po temných uličkách neznámého města. Může se jim stát cokoliv a oni nejsou schopni se z toho dostat.

A nejhorší na tom všem je, že tito uživatelé si mohou myslet, že jsou skutečně svobodní, že žijí životem, který si přejí. Ale ve skutečnosti jsou v bezvýchodné pasti virtuálního světa, který je utápí v nekonečném utrpení.

Toto není svět, ve kterém bychom chtěli žít. Toto je svět, ve kterém se ztrácíme a utrpení nikdy nekončí. Virtuální realita nás nemůže osvobodit, pokud nás neuchovává věrně k tomu, kým jsme skutečně a co opravdu potřebujeme.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru