Jste také ultrapravicoví extremisté?
Ctete Tolkiena, Shakespeara, Orwela, Huxley a dalsí?
Pak jste podle UK programu ultrapravicoví extremisté
https://reclaimthenet.org/uks-counterterrorism-program-far-right-extremism
Ctete Tolkiena, Shakespeara, Orwela, Huxley a dalsí?
Pak jste podle UK programu ultrapravicoví extremisté
https://reclaimthenet.org/uks-counterterrorism-program-far-right-extremism
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Přiznávám se.
To je sranda, zabývat se takovým "hledáním náznaků, které by mohly o něčem vypovídat"… co až někdo moudrý objeví, že znakem pravicových extremistů je, že dýchají vzduch plícemi? Jak se s tím vypořádat pak? To bude pro pokrokové zdravotnictví opravdu big_čelenž
Hned si pár dílů sira Hamfryho a Džima Hekra pustím, ať nejsem jen polovičním extrémistou jen kvůli Orwellovi a Huxleyovi (ty první dva jsem nečetl).
(článek jsem jen přeletěl, nevím, do jaké míry je to jednoznačně tak černobíle, ani jsem nepátral po zdrojích)
Mnohem smutnejsi je, ze se takovymi vecmi zabyva agentura a jsou placeny z dani
A všichni mladí, co někde vystříleli školu, hráli Counter Strike! To bych taky zakázal.
Není extrémista ten, kdo takový spojitosti vyhledává? Rasizmus v nevinných věcech taky vidí jen ten, kdo ho záměrně vyhledává.
Tve extremni dedukce me uz ani neprekvapuji. Poplac si jako obvikle.
???
Tve dedukce mi unikaji. Nejsem autor studie ani clanku. Nemam potrebu nad tim plakat. Koukam, ze uz se nezmuzes na nic jineho nez si kopnout. Zacina mi te byt lito.
A co teprve až zjistí, že si spousta ultrapravicových extremistů ráda přihnula nápojů obsahujících DHMO ...
A ti co čtou Adolfa a další pohlaváry z éry nacistů jsou asi levičáci?
To budou asi ti levicoví vlastenci.
Nejpozději příští rok to bude povinná četba na základním stupni.
Já bych to nezavrhoval. Základní znalosti, minimálně nějaké zkrácené verze by měly být, včetně Koránu, Bible atd.
Jak si chceš udělat závěr, když nic nevíš o tom, co odsuzuješ?
Osobně nic nezavrhuji a mám z toho spíš legraci. Vlastním velmi rozsáhlou knihovnu všemožné literatury. Moje děti z toho skoro nic nečetli a nynější děti čtou akorát zprávy v mobilu. Když si vezmeš diskuse na internetu tak většinou diskutují ti co nic nečetli ale všechno ví.
V rámci ultrapravocovosti jsem se vrhnul na čtení Kallocain od Karin Boyeové
Poznamenal jsem si u tvého jména: masochista!
Nahodou to bylo docela zajimave cteni. Světový stat, spoluvojáci...