Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kto vyhodil do vzduchu NS1 a NS2?

V Aby bylo jasno se to probíralo vzhledem k aktuálně svolanému jednání RB OSN a mimo jiné tam bylo konstatováno, že Švédsko své vyšetřování stále tají před světem. Rusko za podpory Číny a Francie navrhlo, aby k tomu proběhlo mezinárodní vyšetřování, další státy to odmítly s tím, že by mělo stačit vyšetřování Švédska, Dánska a Německa, přičemž ale to švédské nikdo neviděl.

Svědectví o sabotáži plynovodů Nordstream. A slova z Berlínské demonstrace za mír.

---

Tlak na vyšetření té události se zjevně stupňuje a Bidenova administrativa by se mohla dostat do nepříjemné pozice, kdyby se nakonec ukázalo, že to byli oni, kdo ten teroristický čin provedli.

To by nakonec mohlo vysvětlovat i teď tu čerstvou zprávu, kterou si nechal vypracovat Pentagon a ze které vyplývá, že válka Rusko x Ukrajina není pro USA výhodná a měli by se to snažit ukončit i za cenu neutrality Ukrajiny včetně nějaké územní ztráty.

Jak je teda vidno, Bidenova administrativa se do nějakého ukončení války nehrne, ale ty hlasy proti válce jsou i v USA čím dál hlasitější. A z toho jak obrátila Francie, je zjevné, že NATO na pokraji války není, což neznamená, že by do války nešly jen někteří zamrdovaní členové typu České republiky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat