Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem VoD služba SkyShowtime

Zdar,

tak po Netflixu, HBO Max a Disney+ dnes dorazila další velká streamovací videoslužba SkyShowtime.

https://filmtoro.cz/blog/skyshowtime-start-cesko

https://www.cnews.cz/skyshowtime-nabizi-predplatne-za-89-kc-mesicne-naporad/

Do 11.4 za 89 Kč měsíčně a cena platí do zdražení. To se v brzké době předpokládat nedá, je u nás ta služba už tak proti většině jiných zemí drahá. Jinak ale po 11.4 to pro další předplatitele bude za 179 Kč.

---

Jak to filmoví a seriáloví fanoušci vidíte? Záměrně oslovuji fanoušky filmů, protože znáte to, jak to tady chodí, diskutovat s někým, kdo se na filmy a seriály nedívá a jen bude blbě pindat, nechci.

Láká mě ta cena, ale trochu se obávám, zda tam bude nějaký obsah přibývat. To, co tam mají na úvod, jsem všechno viděl. Ze seriálů tam není jediná věc, kterou bych se chtěl podívat, ikdyž jsou tam starší pecky jako Battlestar Galactica, ale to jsem viděl už třikrát. Pravděpodobně se podívám jistě časem znovu, ale kvůli tomu si nebudu předplácet streamovací službu.
Co jsem procházel filmy, tak taky starý, sice dobrý filmy, ale chybí tam nějaké ty novinky. Snad nový TOP GUN tam má být, ale zrovna fanoušek nejsem.

Prostě by bývalo dobrý, kdyby tam nahodili do začátku aspoň něco, co by si řekl člověk, jo tak tohle chci vidět a jdu do toho.

Předmět Autor Datum
Na Lupě máš taky dost podrobností. A hlavně v diskuzi názory lidí: Takže jsem zaplatil a vyzkoušel.… poslední
Zdenál 15.02.2023 08:18
Zdenál

Na Lupě máš taky dost podrobností. A hlavně v diskuzi názory lidí:

Takže jsem zaplatil a vyzkoušel. Realita je taková: obraz 720p, zvuk pouze stereo (Dolby Digital 2.0) a to hodně mizerné kvality. Kompresí trpí vše - obraz i zvuk.
...
Dost jsem se na uvedení těšil. Ale za mně tedy velký špatný. Celkovou nabídku jsem prošel za 30 minut. To není ale až takový problém, jako technická kvalita. Na Android TV (Nvidia Shield 2019) je aplikace děsně pomalá, neustále se zasekává, kdy běží jen načítání a je třeba aplikaci shodit. A v Dolby digital v angličtině je tak 1/10 nabídky a v českém znění nic.

Osobně žádnou podobnou videoslužbu neplatím, stačí mě pozemní vysílání.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru