Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem HBOMax: The White Lotus

Mám 150/10 Mbit, tudíž by mě torrent omezoval, když bych ho měl puštěný a zároveň u toho chtěl něco jinýho dělat. Jedině bych mu musel vyhradit jen část pásma. Taky si výjimečně něco přes torrent stáhnu, ale dokud budou ty video služby tak levné jako teď, tak neváhám a platim to. Už jenom to, že jsem někde musel zjišťovat, co právě běží a jaké to je a hned to jít stáhnout, dokud to lidi na torrentu měli a koukat jsem se mohl až se to stáhlo, ale to jsem zase už neměl čas, no prostě vopruz. Zapnout to, mrknout, co mi nabízejí a něco pustit, je mnohem jednodušší.

HBOMax - 130
Disney+ - 130
Netflix - 260

celkem: 520 měsičně

To prostě není nic, co by se nedalo utáhnout. Navíc to sdílim s rodičema důchodcema, kteří to využijí mnohem víc než já. Mimochodem to byl dřív další vopruz, ještě ty seriály z torrentu hodit na flashku a nezapomenout na ni, když jsem šel k našim, abych jim to hodil do PC a měli na co koukat. Takhle jim platim ty 3 služby a nemusim se o nic víc starat.

Jinak ale jedno chci zrušit. Netflix je nejdražší, tak by se nabízel, ale momentálně to vypadá na Disney+, protože na to koukám nejméně a to samé říkají naši, že by se bez toho obešli. Ale protože to mám na rok předplacené dopředu (do června), tak ještě uvidim, jak se to vyvine.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat