Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konspirace

Podívej se na hedge fondy jako můj oblíbený BlackRock. Spravují větší majetek, než jsou HDP velkých států. Pokud vlastníš dostatek prostředků, média a vlády, pak jsi schopný protlačit téměř cokoliv.

A predstava, ze teraz riadime nie jeden stat, ale cely svet, alebo polovicu sveta mi pride strasne detsky naivna. Riadit chaos...to sa da?

Jsi naivní. Neřídíš, pouze ovlivňuješ a směřuješ. Splašené stádo taky neřídíš, ale jen ovlivníš směr, kterým se žene. Postupně ho utaháš, až jej dostaneš, kam potřebuješ.

Ten Covid ak mal byt organizovany ake mal mat dosledky?
A ma ich take ake mal mat?

Covid jednak ověřil, že jde manipulovat masy - přes média, vlády jsi byl schopný lidi a státy vyděsit a donutit k chování, které by bez covidu možné nebylo. Taky se podařilo státy šíleně zadlužit, což pokračuje dodnes. A taky jsi lidi naučil, že je "normální" se očkovat několikrát ročně experimentální vakcínou u které dodnes nevíš, jak se za pár let projeví.

Gree Deal ak je organizovany ake mal mat dosledky? A ma ich take ake mal mat?

Možná se ti zdá, že je GreenDeal mrtvý, ale není. Eurokraté si v něm stále rochní - viz normy na auta, rušení zemědělství, požadavky na omezení živočišného zemědělství (krávy prdí) atd. Pokud bylo cílem Green Deal zchudnout západ a omezit spotřebu zdrojů, pak se to daří víc než uspěšně.

Preco Rusko nevrazilo tie stovky miliard, co uz utratili vo vojne radsej polovicku do ovplyvnovania volieb na Ukrajine, kde si mohli postupne vybudovat nejakeho miestneho Babisa, ktory by im zobal z ruky?

Protože UA byla pod takovým vlivem USA, že by to neprošlo. Poslední pokus o dosazení proruského prezidenta skončil majdanem. A druhý důvod je, že Rusko počítalo s tím, že půjde o asi 10-ti denní rychlou operaci, což jak víš sám nevyšlo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat