Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konspirace

Nezalezi. System je tak komplikovany, ze hoci sypes do toho neobmedzene prachy nedostavas stale ocakavane vysledky. Pretoze kopec premenych.
Zober si kolko penazi sa nasypal do zdravotnictva a skolstva. A vysledky? Zdaleka nezodpovedaju vlozenym financiam.
A co ruska armada? Na papieri kopec penazi a reforiem a v skutocnosti? Vacsia tragedia ako sme cakali.
ZOber si, ze chces spravit len prevrat v state.
Zacnes si poctivo platit politicku stranu. Ta ide hore preferenciami a za par rokov vyhras volby. V lepsom pripade....v horsom si prachy odpises ako zlu investiciu;o).
Lenze ta strana musi ist do koalicie a tak musis zaplatit aj ine strany. Lenze tie strany bojuju medzi sebou o moc, zacinaju sa mnozit vladne preslapy, rastie nespokojnost obyvatelov, do toho niekto iny tlaci prachy proti tebe a system sa ti vymyka z pod kontroly.

Alebo podme ku Covidu...takze niekto chcel navyknut ludi na ockovanie ako pise rad JaFi.
A tak vymyslel Covid, rozsiril ho a dal ohromne mnozstvo prachov to jednotlivych vlad a organizacii a firiem, aby postupovali v sulade s ocakavaniami.
Ale co sa nestalo? Polovica ludi v Covid neveri, ci sa nechce dat ockovat, ludia sa buria, vlady su nestabilne a zrazu sa ziadne pravidelne niekolkomesacne ockovanie do roka nekona.
Navyse asi pocas Covidu prisla konkurencna skupina a rozputala v 2021 energeticku krizu, ktoru osolila v 2022 vojnou na UA a ak sme teda ako povodca Covidu mali v plane pravidelne ockovanie obyvatelstva a tym padom jeho ovladanie (mozgu, plodnosti a neviemcoho) sme v prdeli...Covid dnes uz nikoho nezaujima a ziadna vlada (min v EU) teraz netlaci obyvatelov do povinneho ockovania.
Preco?
Pretoze sa system vymkol kontrole bez ohladu na to kolko bilionov dolarov si tam natlacil.
Ak stal za Covidom nejaky investor je to jeho najvacsia strata v zivote.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat