Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konspirace

Kdyby to napsal před rokem dvěma, tak bych řekl, že umí věštit, ale teď? :-)

Jinak obecně přeci víme, že existují i mocenské skupiny, které se netají názorem, že je lidí moc a že by se mělo něco udělat pro to, aby jich bylo méně. Takže ten popis situace není zase až tak překvapivý. Nicméně není přeci jen jedna mocenská skupina s názorem na přemnožíno, ale možností je víc. Například před časem jsme tu přeci měli v médiích sen o teraformaci Marsu. Sice se nějak tak ukázalo, že šlo spíš o dotační podvod, ale spousta lidí v to opravdu věřila. A vcelku sice to ještě je vzdálené, ale zase to nemusí být až tak vzdálené a možné to jednou bude. A teď si vem, že by se něco takového realizovalo.
V první fázi by jistě došlo k problémům a řada lidí by přišla o život tam nebo cestou. Následně by se tam chudší vrstvy přestěhovaly a pořád potřebuješ nějaké lidi na Zemi, obzvlášť ty, kteří ještě dnes chtějí pracovat na flákače nahoře.

Výsledkem můžeš mít nedostatek lidí.

Tím chci říct, že možné je všechno, ale rozhodně za dnešní situací nevidím nějaký zvlášť propracovaný plán. Mně teda spíš přijde, že správnější bude teorie o konci euroatlantické civilizace, kdy se ovzduší vyčistí nějak tak přirozeně samo jako se to stalo před námi Římanům.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat