Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Klímateroristi v Potsdame prcli zemiakový maglajz na maľbu za 100 miliónov

Já mám totiž jeden kontakt na lidi podobného ražení, tak jsem se jim to snažil vysvětlit, ale jako naprostá ztráta času. To jsou všechno lidi humanitního vzdělání, logicky, protože technicky vzdělanýho člověka podobný kokotiny nikdy napadnout nemohou, a oni prostě nechápou ani základy fyziky. Jsou fakt jak jehovisti, pořád melou dokola to svý a sebelepší argument na ně neplatí.

(Úplně mimo téma: zásadní chyba dnešní doby, že není povinná maturita z fyziky. Máme povinnou maturitu z češtiny, spekulovalo se o matematice, ale je tam možnost si místo ní vybrat cizí jazyk. Tohle je v pořádku, matematika je technický předmět, někdo na to je nadaný a umí počítat lépe, jiný člověk je zase nadaný na jazyky, klidně ať je tam ten výběr, ale veškerý život okolo nás řídí fyzika. Dokud se jí nebude ve školách věnovat patřičná pozornost a značná část lidí bude například věřit, že elektřina se bere v zásuvce, nemůžeme se dobrat žádného pokroku!)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat