Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Plán, když bude nejhůř?

Nechcem ti to kazit, ale ten menic ti kotol asi neutiahne...nebude mat na to prislusne W.

Proto se ptám, jestli s tím má někdo zkušenost. Ono nejde jen o výkon, ale i o to, že ty motory jsou zvyklé na sinus a ty levné měniče ten sinus mnohdy různě švindlují.
Nejde mi o to co by se mohlo dělat kdybych měl čas se na to v přiměřeném předstihu připravit (kdybych věděl, kde upadnu, nastlal bych si tam slámu, ve městě Kocourkově dostal místní hasič příkaz, že tři dny před požárem musí zkontrolovat hasičskou stříkačku, jestli funguje), ale co bych mohl dělat s tím co mám po ruce, kdyby to nečekaně nastalo zítra.
Auto - mám, zrovna včera jsem natankoval plnou nádrž, funguje, mohu se do něj schovat a pustit topení. Mohu využít elektriku co při běžícím motoru dobíjí akumulátor, pokud bych měl měnič, abych aspoň občas auto mohl nastartovat a pustit spotřebiče co se bez nich neobejdu - v zimě motor oběhového čerpadla plynového topení, v létě chladničku a mrazničku. Měnič nemám a ptám se, jestli má někdo zkušenost, jestli má cenu se na něj spoléhat a jaký je k tomu vhodný. Kdybych měl čas se připravit, zkusil bych sehnat bych vojenskou elektrocentrálu a k tomu cisternu s benzínem.
Co se týká vody, mám elektrický bojler, kde je asi 150 litrů vody. Když okamžitě zavřu všechny kohouty, aby ta voda nikam nemizela, nějakou dobu mi to vystačí.
Předpokládám, že nejpozději do týdne by tu byla humanitární pomoc.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat