Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Byly demošky i jinde než v Praze?

Hele, asi takhle, ze by Rusko dokazalo zorganizovat v soucasne situaci v Praze proruskou demonstraci s ucasti 70.000 lidi, to snad nemuzes myslet vazne. Rusaci maji jiny problemy a z CR jich pred tou vojenskou akci na Ukrajine spousta zmizelo a zbytek je zalezlej a nevychazi.

Proste mysli, jestli to dokazes.

Na druhou stranu, kdyz se podivas na ty recniky na ty demonstraci, tak to byly ruzny podivny existence i treba napojeny na nektery kauzy z minulosti (napr. Strahov).

V CR je nekolik mocenskych skupin s jasnym kriminalnim zakladem s organizovanym zlocinem ve svem pozadi. Je ale tezke se orientovat v tom, ktera zlocinecka skupina zrovna bojuje s jinou a navic ty lidi podle toho, jak je to pro ne financne vyhodne, delaji ruzne koalice a antikoalice. Take nejsou vsechny odhaleny a mnozi to i jisti na vice frontach.
Ted naposledy se provalila zlocinecka skupina STAN, z minulosti vime o zlocinecke skupine kolem dalsich lidi spjatych s politikou, urcite se neco tocilo okolo soucasneho prezidenta a to uz treba 20 let zpet, do jake miry jednu z tech skupin vedl byvaly predseda vlady presne nevime.

Kazdopadne zlocinecka skupina okolo soucasne vlady je zrejma a vypada vcelku i jednotne. Kdyby tomu tak nebylo, nemohla by kauza STAN vysumet. Je zjevne, ze minimalne dva dalsi zlocinecke spolky chteji ovladnout ceskou politiku. Verim, ze prave jeden z nich usporadal tu demonstraci. Jestli to byli lidi okolo Babise nebo stoji v pozadi ta druha skupina (spekuluje se o vymazane socdem), tezko muzeme vedet, ale casem si myslim, ze se to dozvime.

Trochu jsem se rozepsal, ale chtel jsem vysvetlit, ze SOUHLASIM s tim, ze ta organizace byla narocna a to i financne. Fialovo hloupe zjednoduseni na proruske trolly, je ale zcela mimo a spise zatim vidim opozici a to ne nutne tu politickou ale tu kriminalni.

Tolik muj nazor na tu demonstraci, ktere jsem se puvodne chtel zucastnit, ale kdyz jsem videl recniky, tak jsem sel delat neco rozumejsiho.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat