Hele, asi takhle, ze by Rusko dokazalo zorganizovat v soucasne situaci v Praze proruskou demonstraci s ucasti 70.000 lidi, to snad nemuzes myslet vazne. Rusaci maji jiny problemy a z CR jich pred tou vojenskou akci na Ukrajine spousta zmizelo a zbytek je zalezlej a nevychazi.
Proste mysli, jestli to dokazes.
Na druhou stranu, kdyz se podivas na ty recniky na ty demonstraci, tak to byly ruzny podivny existence i treba napojeny na nektery kauzy z minulosti (napr. Strahov).
V CR je nekolik mocenskych skupin s jasnym kriminalnim zakladem s organizovanym zlocinem ve svem pozadi. Je ale tezke se orientovat v tom, ktera zlocinecka skupina zrovna bojuje s jinou a navic ty lidi podle toho, jak je to pro ne financne vyhodne, delaji ruzne koalice a antikoalice. Take nejsou vsechny odhaleny a mnozi to i jisti na vice frontach.
Ted naposledy se provalila zlocinecka skupina STAN, z minulosti vime o zlocinecke skupine kolem dalsich lidi spjatych s politikou, urcite se neco tocilo okolo soucasneho prezidenta a to uz treba 20 let zpet, do jake miry jednu z tech skupin vedl byvaly predseda vlady presne nevime.
Kazdopadne zlocinecka skupina okolo soucasne vlady je zrejma a vypada vcelku i jednotne. Kdyby tomu tak nebylo, nemohla by kauza STAN vysumet. Je zjevne, ze minimalne dva dalsi zlocinecke spolky chteji ovladnout ceskou politiku. Verim, ze prave jeden z nich usporadal tu demonstraci. Jestli to byli lidi okolo Babise nebo stoji v pozadi ta druha skupina (spekuluje se o vymazane socdem), tezko muzeme vedet, ale casem si myslim, ze se to dozvime.
Trochu jsem se rozepsal, ale chtel jsem vysvetlit, ze SOUHLASIM s tim, ze ta organizace byla narocna a to i financne. Fialovo hloupe zjednoduseni na proruske trolly, je ale zcela mimo a spise zatim vidim opozici a to ne nutne tu politickou ale tu kriminalni.
Tolik muj nazor na tu demonstraci, ktere jsem se puvodne chtel zucastnit, ale kdyz jsem videl recniky, tak jsem sel delat neco rozumejsiho.