Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Elektrokolobezka - Výkon

Ok, koukal jsem na to youtube, co sem pastnul jezekhifi a jako uznavam, ze to umi, co se tyka kvality terenu vic, nez jsem myslel, ale stejne by to u nas vetsinu cest mimo silnice nedalo. Mel v Budejicich podle vlastnich poznatku problemy i na mestske dlazbe, coz je porad lepsi nez u nas. Stejne ta jizda tam byla hodne nebezpecna, v Budejicich to take znam a co tam jezdil, mi prislo dost riskantni. A to porad byl clovek, u ktereho to vypadalo, ze to ma pod kontrolou. Az tam na to naleze nejakej blb, tak je uraz jeho nebo kolemjdoucich zarucen.

Pododne blba situace je s elektrokolama a tam je to horsi o to, ze to toho terenu zvladne mnohem vic. Samospravy samozrejme pri budovani stezek pro chodce a cyklisty nepocitaly s tim, ze na to budou najizdet kola motorova, takze uz ted je to dost o drzku se s lidma na elektrokolech potkat. Samozrejme problem neni v elektrokolech, ale v tech lidech.
Oni jsou to jeste ke vsemu lidi, kteri na kole jezdit neumi a jedou na to "z donuceni", nebot lekar rikal, ze maji snizit vahu a ze vhodna je jizda na kole a kdyz uz teda na to kolo po krasach jihoceske prirody vyrazili, tak je samozrejme snazsi ten vynucenej sport praktikovat na elektrokole, kde k tomu lepsimu zdravi prijdou bez namahy a bez slapani. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat