Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Alza plus+

Taky u nich nakupuju dost nerad. A nehodnotím jen cenu, ta je tržní (a asi protože jsou známí, mohou si dovolit vyšší ceny). Neřvou tam krávy, ale stejně se dá na pobočce pobývat jen se zacpanýma ušima, protože ty jejich ampliony řvou jako kráva. A vyřízení objednávky tam trvá neskutečně dlouho. Přitom byly doby, kdy se tam nakupovalo dobře. Jediné, co považuju za skvělé jsou ty jejich platební automaty.
Z jatek se můžou stát různé věci, v našem městě třeba v areálu bývalých městských jatek vyrábí zmrzlinu.
Mironet poslední dobou používám nejvíc, mají slušné ceny i dodací lhůty (alza toho měl spoustu okamžitě a nad cenou a tím dalším jsem přimhouřil oko). Dost používám Suntech, i když je pro mě výlet do modřan expedicí minimálně na hodinu v každém směru. Oba mají normálně fungující pobočku a rychlou obsluhu (v tom suntechu někdy bývá zboží připravené dřív než stačím s lístečkem dojít k výdejnímu okénku). Byl to kontrast hlavně před Vánoci, kdy jsem v alze stál snad půlhodinu (a předtím ješět ve frontě na platbu), zatímco v mironetu a suntechu to odsýpalo (nebylo tam prázdno, lidi si doslova podávali dveře, ale nehromadily se fronty), minulé Vánoce jsem musel využít všechny tři, protože každý byl schopný včas dodat něco jiného. TS Bohemia taky znám, nakupoval jsem tam dvakrát možná třikrát a nemůžu si ztěžovat. Nikdy jsem nepotřeboval nějaký individuální přístup, čili to zhodnotit nedovedu. Prodejců IT je víc a poslední dobou mi alza vychází nejhůř.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat