Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otravná reklama na Yt: inizio/konverzky

A časem i čt bude přidávat nepřeskočitelné reklamní bloky ve svém ivysílání, pokud už to náhodou nedělá.

Ještě že patřím k těm, co si udrželi nahrávání

aneb co je doma, to se počítá. Rodičům jsem pořídil videorekordér (sehnat něco takového v roce 18 byl skoro nelidský úkol, ale povedlo se https://www.panasonic.com/de/consumer/home-entertainment/blu-ray-set-top-box/recorder/dmr-ubc70.html divím se, že výrobci spotřební elektroniky nevyužily nucené výměny přístrojů v souvislosti s DVB-T2 a nenabízejí s výjimkou panasonicu nic), protože představa jak budou v PC ovládat nějakou TV aplikaci mi k nim moc neseděla, sám jsem už před mnoha lety přešel na TV karty v počítači a DVScheduler (program momentálně s mrtvým vývojem (autor asi dostudoval a nemá čas ten program vyvíjet, odkazy na University of Sydney už nefungují), ale to nebrání jeho funkčnosti).

Na televizi si sice najdu čas tak půl hodiny denně pokud vůbec, ale nejsem závislej na programu, pokud jsem to v něm stihnul označit k nahrávání.

Víc než reklamní bloky mě s**e reklama v obraze, a dělá to už i čt i když narozdíl od primy tím nezabere 1/4 obrazu (1/2 na výšku a 1/2 na šířku) ale zatím jen růžek (odhaduju tak pětinu rozměru obrazovky). A ne proto, že bych měl strach, že mě nějak donutí koupit si to či ono, ale hlavně pokud překryje něco důležitého. Reklamní blok se dá prostě přeskočit a v záznamu o to snadnějc.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat