Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Když covid nestačí

Ještě detail, ten odkaz měl být na 14.6. https://e.metro.cz/default.aspx?d=14.06.2022&e=ME-PRAHA a ne na aktuální datum.
Také znám řadu lidí, co se nechávají každoročně očkovat proti chřipce, (zaměstnavatel nám to platí) já na to roky kašlu a občas (ne každý rok) mě postihne něco co možná je chřipka, ale nic závažného, je to problém tak dvou dnů (ovšem to se stává i očkovaným).
Možná si příliš fandím, ale myslím, že si má imunita poradí s kovidem podobně jako s čímkoliv ostatním z těchto "normálních" nemocí, takže nemám příliš naládu se očkovat.
Právě různé zprávy o neštovicích, lepře, choleře, malárii ... beru jako přípravu na podzim, kdy si bude řada lidí říkat, zaplať pánbůh, že to je jen kovid, že to neni ebola nebo mor.

Mediálně jsem měl pocit, že je kovid už hodně provařený, však to také bylo vidět jak po invazi rusů média okamžitě přešaltovala a kovid najednou přestal existovat (byla už vidět značná únava - dva roky neměli na práci nic jiného než kovid), i když čísla odchycených pozitivních jsou pořád dost vysoká (včera např. 735).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat