Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Když covid nestačí

To je na tom to nejdivnější. Nejen že se objevili (to by se dalo svést na to, že cestou domu potkal hodně lidí z různých koutů země) ale i to že se dále šíří. Třeba nám to sem roznáší mimozemšťané, podobně jako prý přinesli španělskou chřipku před 100 lety (rád se podobným konspiračním teoriím zasměju (což je taky jeden z důvodů proč podobné pořady sleduju), ovšem svést to na mimozemšťany by bylo příliš jednoduché), která taky vypukla na několika místech současně.
Navíc doprava pořád funguje v kovidovém režimu, letadla i letiště jsou dezinfikovaná, mají filtry v klimatizaci a kdo ví co všechno, takže je tomu dost těžké uvěřit. Že proklouzne člověk nakažený neštovicemi, když se hledá kovid je normální, test na kovid musel mít negativní a hiv, žloutenka nebo neštovice nikoho nezajímaly.
Prostě je to celé dost podezřelé, hlavně to rychlé rozšíření (zatím to jsou možná jednotky případů, ale dost vzdálené od sebe a to je divné; kdyby byla nemocná půlka vesnice a pár lidí okolo bylo by to pro mě pochopitelnější).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat