Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix a jeho (ne)kvalita

Levnější Netflix se reklamama zatím v ČR ani na Slovensku nebude

konkrétně bude spuštěn 3. listopadu ve 12 zemích, k nimž budou patřit: Austrálie, Brazílie, Kanada, Francie, Německo, Itálie, Japonsko, Mexiko, Jižní Korea, Španělsko, Velká Británie a USA

V těch zemích bude za v přepočtu 130 Kč, teda polovina HD předplatného. O tom v jaké streamovací kvalitě to bude nabízené, se zprávy nezmiňují.

---------

V některých zemích EU odstartovala nová VoD konkurence SkyShowtime

Do ČR má přijít v průběhu příštího roku snad v první polovině. SkyShowtime je vytvořeno speciálně pro Evropu a jedná se o společný projekt Paramount a Comcast (NBC). Měl by nějak tak spojit americké VoD Paramount+ a Peacock, které se do EU samostatně nechystají.

--------

A ještě jedna věc, odkaz na článek nemohu najít, ale četl jsem před pár dny, že z HBOMax mizí různé filmy a seriály a to speciálně v ČR, protože je HBO na čas prodalo lokální konkurenci. Například v příštím roce by měl zmizet serál The Leftovers, což je takové sci-fi odehrávající se na Zemi. Zmizela část populace neznámo kam a jak se s tím zbytek vyrovnává. Mám zkouknuto a čekám na poslední řadu. Jestli to zmizí dřív než zkouknu i tu, tak se vrátim k torrentu.

Podobně rozhořčený jako z praktik HBOMax jsem ale i z Disney+, kde se pravidelně objevují především seriály Hulu, které mají český dabbing, ale nemají české titulky. To mě samozřejmě jako člověka, který dabbing nesnáší, štve, protože na druhou stranu neumim anglicky tak dobře, abych všechno bez titulků pochopil.

Musim říct, že jak jsem přemýšlel o ukončení mého předplatného Netflixu, tak teď to začínám vidět tak, že až mi dojede roční zvýhodněné předplatné Disney+, tak už ho neobnovim. Co se týká HBOMax, tak tam mám měsíční předplatné za tu zvýhodněnou cenu a asi bych to ukončil okamžitě, jakmile ho HBO v budoucnu navýší. Něco myslím zruším určitě, protože budu chtít zkusit tu novou službu SkyShowtime a plán byl, platit maximálně dvě VoD služby.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat