Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix a jeho (ne)kvalita

Taky jsem ty zprávy zaregistroval. A to sdílení účtů se dost často přetřásá, nemyslím si, že když to zaříznou, že najednou budou mít víc předplatitelů, ono by to mohlo být i naopak (pokud to sdílí dva lidé, mohlo by se stát, že by si řekli, že to vlastně za to nestojí).
Netflix je u nás teprve pár let. Osobně jsem poprvé o tom slyšel na hodině angličtiny (měli jsme poměrně pokrokovou učebnici, ve které byly i trendy, které se k nám teprve dostávali a nebo ještě ani nedostali - je naprosto jedinečné konverzovat o něčem o čem nikdo včetně lektorky nemá ani šajna). Asi dva měsíce poté byl v novinách článek, že netflix vstupuje na český trh. Netroufám si odhadnout, jak dlouho to je, ale 5 let určitě ještě ne.
U nás mají takové platformy celkem těžký život i protože si všichni povinně platíme televizi a rozhlas (co jsem slyšel od "alternativních" lidí, televize se dá sprostit čestným prohlášení, rozhlasu ne), tak proč si ještě za něco dalšího připlácet, když stačí vystrčit kus drátu z okna (když to přeženu) a je hned k dispozici cca 50 kanálů. A protože od lidí, co maji kabelovku (a poslední dobou i netflix) slýchám spíš negativní názory, tak ani nějak necítím potřebu si něco doplácet. Ovšem moje preference nejsou nijak důležité, třeba jsou lidi, které normální televize neuspokojuje (nevyberou si z těch 50 kanálů).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat