Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Som transofób.

Osobne mi to nevadi. Vem si, ze se nekdo narodi treba jako muz a mysli si, je stoprocentne presvedcenej nekde v mozku, ze je zena, ale pritom ma pindoura a proste zenska neni, ikdyz by hrozne chtel a mysli si, ze zenska je, akorat se to nekde pri narozeni nepovedlo. Tak, pokud existuje chirurgickej zasah, kterej ho dokaze predelat, aby byl tim, cim chce byt a mysli si, ze tim je, ja v tom problem nevidim.

Co mi vadi, jsou idioti. Co se tyka LGBT komunity, tak za idioty povazuju lidi, kteri tvrdej, ze pohlavi nemaji. To je neskutecna blbost, neexistuje v prirode zadny stav, kdyby mel nejaky druh jasne oddelene samce a samice a pritom tam existovalo neco jako bez pohlavi. Proste bud to ma pindoura a je to muz nebo to ma picu a je to zena. Nic mezitim neexistuje. Takze cloveka, ktery nechape neco, co se da jednoduse dokazat tak, ze se svlece do naha, povazuju za totalniho idiota a takovi lide mi vadi.

Rekl bych to tak, ze jakekoli pohlavni odchylky mi nevadi, pokud tou odchylkou ten dotycny nikomu neublizuje, coz muze nastat treba u pedofilu, s takovym clovekem bych se asi zdravit nedokazal, ale jinak at si kazdy dela, co chce.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...