Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je pravda že krásné holky jsou bez make-upu odporné?

A že se ještě vracím k té korejce - podívej se na ty dva obrázky - na obou vypadá přirozeně, na tom dolním na sobě toho má mnohem méně výrazného, než na tom horním a vypadá výrazně líp a přitom přirozeně.
A pokud bys sis prošel to video, tak bys v detailu viděl, jak dosáhla té "přirozené krásy" - převážná část spočívala PRÁVĚ v tom, že z výrazných věcí dělala nevýrazné - sjednotila barvu pleti, pak přidala nenápadně trochu tmavší tóny tam, kde stejně měly být stíny, světlejší tam, kam patřila světla, výrazný lesk odstrranila úplně, nos opticky zmenšila, kontrastní košili vyměnila za svetřík v podobném tónu jako měla tvář (ale dostatečně odlišném, aby nevypadala "nahá") ...
Obočí z kontrastní černě změnila na mnohem méně kontrastní odstíny hnědé, řasy neprodlužovala, jen doplnila aby byly rovnoměrně husté, i ty vlasy barvou přiblížila k pleti a zvlněním odstranila kontrast ostrých rovných linií.

Prostě ta proměna z valné části spočívala v tom, že odstranila kontrasty, zakryla to, co bylo výrazné a jen lehce a nenápadně zdůraznila věci, o kterých stejně bylo jasné, že tam budou - obočí, oči, rty.
V podstatě se dá říct, že se zkrášlila tím, že věci nepodstatné upozadila a tím vyniklo to, co chtěla zvýraznit. A pomocí drobných optických triků přesunula pozornost tam, kam chtěla a drobnou úpravou detailů změnila celkové vyznění.
(A ano, věnovala hodně práce tomu, aby nebylo vidět, kolik práce tomu bylo věnováno a vše vypadalo jako že tak nějak samo od sebe přirozeně...)

Možná to vnímám jinak, ale ten dolní obličej mi na první pohled přijde jako přirozenější a jméně výrazný, než ten horní. Ale taky nenápadně harmoničtější. Jak to vidíš ty?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat