Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je pravda že krásné holky jsou bez make-upu odporné?

To je myslím spíš otázka vkusu.

Řekněme, že 90%+ dospělých ženských používají alespoň nějaké líčení, třeba klasicky rtěnku, oční linky a trochu pudru, když jdou normálně ven (jako třeba do práce). I když bez něj vypadají normálně a přirozeně. A s ním taky vypadají normálně a přirozeně. ( Jen rty vypadají lehce svěžeji a souměrněji a přitažlivěji. A neleskne se jim tolik pleť při bočním světle. )

A viděl jsem spoustu hezkých holek, které se líčily a když pak vylezly z bazénu, tak vypadaly skoro stejně až na zplihlé vlasy. Prostě se jen nezmalovaly jak nějaké fuchtle, takže nalíčená/nenalíčená nebyl až tak jasně viditelný rozdíl, pokud p něm člověk nepátral.

Zase při dospívání se běžně lidem dělají pupínky, málokdo má naprosto dokonalou pleť a oči zářivé jak Athéna voloká (ano, to je lichotka - volové mají velké krásné vlhké oči). A pokud se dají takové drobnosti nějak dotáhnout, tak proč ne - spousta holek ještě žije v tom, že "prostě musí být krásná" a že na tom klukům záleží (a i kdyby ne klukům, tak jí určitě). A určitě vypadá líp korekce pupínků líp, pokud ji zakomponuje do celkového vzhledu, než když ošetří jen pupínky a zbytek nechá jen tak.
A když pak vyleze z bazénu a a všechny šminky jsou fuč, tak si těch pár pupínků stejně žádný kluk nevšimne, už jen proto, že má mokré plavky :)

Ale dobré líčení v naprosté většině případů vypadá "přirozeně", ať už je pod ním cokoli.

A že znám holky, co jsou prostě krásné jen tak, i když se nelíčí vůbec, protože se nádherně smějou, chovají se přirozeně a mají oprávněné sebevědomí asi taky netřeba říkat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat