Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je pravda že krásné holky jsou bez make-upu odporné?

No, chce to nějaké ty šminky a hlavně vědět, co s nima dělat :)

Chce to cvik a trochu talentu a hodně trpělivosti - třeba jako když se učíš malovat obrazy - pochopit práci se světlem, najít si vlastní styl a cvičit a cvičit ...

Vrazil jsem do googlu "true beauty makeup" a vyskočilo na mě (kromě mnoha jiných) tohle https://www.dayblanc.kr/blogs/korean-styling-tip/true-beauty-makeup-tutorial-webtoon-ver - nerozumněl jsem ani slovo, tipnul bych si, že je to korejsky, ale ta hloka má skvělou mimiku a ukazuje to krok po kroku i s vysvětlováním - a hlavně je vidět jak to dělá, a děla většinou jednu půlku dřív a druhou pak, takže vidíš, v čem je ten rozdíl (doporučuju na celou velkou obrazovku, jde o řadu malých ale důležitých kroků).

Není od přírody "krásná", jen není "úplně ošklivá", ale s trochou práce (teda, má tam zrychlené sekce, takže video je na nějakých 22 minut, reálně bych tipoval tak 1-1.5 hodiny) se nalíčí tak, že vypadá opravdu přirozeně a nádherně (a výrazně mladší). Opravdu doporučuju si ho pustit celé, spousta věcí se ti pak asi ozřejmí - zvláště když se podíváš, jak pracuje se světly a stíny a kontrastem.

---

Vsadil bych se, že podobných videí jsou milióny a že v něm není nic moc objevného, ale bylo první, co na mě vyskočilo a bylo dobře a pochopitelně udělané - a výsledek je fakt přesvedčivý.

---

Když kamarád před pár lety neúspěšně hledal práci, tak jsem ho vzal do normálního kadeřnictví a řekl jsem, ať ho trochu zcivilizují - odcházel o minimálně deset let mladší a výrazně vylepšený, ačkoli ho jen ostříhaly oholily a nabarvily mu vlasy na normální barvu :) Práci dostal s přehledem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat