loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toto pozerajú len zmagorené mozgy... je to najprimitivnejšia, najtrapnejsia a najblbsia reality show…
Ale 13.01.2022 10:03
Ale
vidis, a mne sa to celkom paci sem tam si to pozriet.
fallon 13.01.2022 10:04
fallon
Taky na tebe sedí ten popis od Ale. Takže vše v pořádku.
Sharkjd 13.01.2022 12:28
Sharkjd
vazne? a to uz preco, mozes to vysvetlit?
fallon 13.01.2022 12:55
fallon
Ak je niekto schopný dobrovoľne pozerať každý deň na to ako jedne týpek vysáva koberec a druhý kričí…
Ale 13.01.2022 15:01
Ale
a? ako podmaz k vysavaniu alebo vareniu je to viac ako OK.
fallon 13.01.2022 15:36
fallon
Ty si divný človek... Alebo som divný ja. Ale osobne si myslím že pozerať niečo, čo ti ovplyvňuje zm… nový
Ale 15.01.2022 11:26
Ale
Nekoukám. Jsem schopen pochopit když někdo má hluboko do kapsy, že se do toho pořadu přihlásí. Tito…
nerady 13.01.2022 20:20
nerady
Bezdětnou ženu pošle nejlépe k 4 až 5 dětem, milionářskou paničku někam kde mají suchý záchod Tak z…
ml1 14.01.2022 11:19
ml1
U zaměstnání to píše sám život. Já například po vyučení a maturitě na zemědělské škole, jsem nastoup… poslední
nerady 15.01.2022 20:23
nerady
Takovy je ovsem format poradu, stejne jako spousta dalsich. Extrem a maximalni konfrontace. Nikdo ti… nový
Dwane Dibbley 14.01.2022 16:13
Dwane Dibbley
Na nudnej pořad by se nikdo dlouhodobě nedíval. Právě proto, že je to plný úchylů, na to lidi čučí,… nový
Prasak 14.01.2022 17:19
Prasak
Problém vidím v tom, že je potřeba něčím zaplnit hluchý čas mezi reklamami. Ale kde vzít a nekrást?… nový
Yarda 15.01.2022 18:18
Yarda

Ak je niekto schopný dobrovoľne pozerať každý deň na to ako jedne týpek vysáva koberec a druhý kričí náhodne nadávky, tak potom fakt by sa mal ísť liečiť. A toto je asi tak čo sa deje v podstate v každom diely. Stereotypné, trápne, nudné. Mne stačilo že som to raz videl na nášteve, a môj mozog sa z toho spamätával dobrých pár dní. Nie len že ti to nič nedá, ale ešte samotný obsah je dosť čo hnus už v tom ako často samotná show týra deti tých postáv v tejto gebuzine.

Nekoukám. Jsem schopen pochopit když někdo má hluboko do kapsy, že se do toho pořadu přihlásí. Tito lidé však nejsou schopni domyslet všechna úskalí, která je během natáčení potkají. Další věcí je, že režisér to sám tlačí do konfrontační polohy. Bezdětnou ženu pošle nejlépe k 4 až 5 dětem, milionářskou paničku někam kde mají suchý záchod atd. Je to prostě jen ukázka naší kultury a kam až to došlo.

Bezdětnou ženu pošle nejlépe k 4 až 5 dětem, milionářskou paničku někam kde mají suchý záchod

Tak zrovna tohle bych pochopil, jinak by to byla nuda. To bylo i v pořadu o výměně povolání, poslat popeláře čistit kanály by asi nebylo tak zajímavé, že (nevím s kým si tu profesi vyměnili, ale popelář, čistič kanálů i čištění odpadů tam bylo). Nevím jak se ten pořad jmenoval, ale přinejmenším ze začátku se dal sledovat, pak bylo vidět určité vyčerpání (skončil jsem někde okolo dílu, kdy si Bobek (ten herec) vyměnil místo s ministrem). Myslím, že v tom odpornost toho pořadu nebude. Mě stačilo vidět pár vteřin (minuta to určitě nebyla) a musel jsem běžet pro ovládání, prostě příšernost. Rozhodně to nebyl typ pořadu, který by si omylem zabloudivší divák nechal běžet na obrazovce. (Stává se s některými pořady, že když se nějakým řízením osudu na obrazovku dostanou, necítím nijakou potřebu je přepínat nebo vypínat. Někdy i hledám reprízu; tak tohle prostě neni ten případ.)

U zaměstnání to píše sám život. Já například po vyučení a maturitě na zemědělské škole, jsem nastoupil před vojnou do jedné dílny u statků. Asi druhý den přišla paní z kravína, že se přetrhl oběžný škrabák (řetěz který seškrabuje hovna kravám za zadkem). Kolega vzal montážní brašnu a mě přikázal ať vezmu dvě lešenářské podlážky a hurá do kravína. Tam se kolega svlékl do půl těla praštil s podlážkou na zem, zalehl na ni zabořil ruku s příslušným klíčem po rameno do hoven a začal povolovat napínák a mě přikázal ať to samé jdu udělat na druhou stranu kravína. To se opakovalo až do nástupu voj. zákl. služby v týdenních až 14 denních intervalech. Dílna měla v roce 1975 sprchy s teplou vodou ale moc platné to nebylo, vždy jsem seděl v přeplněném autobuse sám. :-) No chtěl bych nyní někoho vidět toto dělat při výměně povolání.

Takovy je ovsem format poradu, stejne jako spousta dalsich. Extrem a maximalni konfrontace. Nikdo ti nebude koukat na porad "kde se nic nedeje". Zacalo to uz nekde s Big Brotherem a mas to dnes skoro vsude. I "blbe" vareni c Polrachem byl format ala Gordon kde musi lidi buzerovat. Talent/Superstar taky musi mit jednoho porotce kterej musi buzerovat... Bizar, extremy a spatne zpravy pritahnou nejvic divaku/ctenaru.

Problém vidím v tom, že je potřeba něčím zaplnit hluchý čas mezi reklamami. Ale kde vzít a nekrást? Pan Dietl byl jen jeden a už není a archívy nejsou bezedné. Tak se vymýšlejí 3,14čoviny.
Já jsem se nikdy na Výměnu manželek nekoukal, stačily mi komentáře co jsem na ně občas padnul. Chápu, že kdyby tam angažovali pár, kde manžel přijde z práce, otevře lahváč a dá si na gauči dvacet a manželka přijde z nákupu a pustí si v televizi 456. díl oblíbeného televizního seriálu "Ordinace na ulici", tak by moc lidí k obrazovce nepřitáhli a sledovanost by padala. A penízky za reklamu by moc nesypaly.

Kouknul jsem se na první díl pořadu "Svatba na první pohled", jak tam vystupovala zubní sestřička, říkal jsem si, "ženská kvůli práci nemá moc času obrážet diskotéky a lovit frajery". pak jsem se dozvěděl, že se angažuje v MMA a modelingu a zařídil jsem to mezi pořady co je nemusím vidět.
:-/:beer:

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...