Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Audioknihy na YT

K cemu je dobra specializovana appka na audioknihy?

Některé audioknihy jsou jeden obrovský MP3, jiné jsou složka s desítkami malých MP3 podle kapitol.
Apka, kterou jsme zmiňoval si s tím poradí a v knihovně ti nabídne tituly a jako třešničku si k tomu dotáhne obálku knihy.
Spustíš ji a pokračuješ tam, kde jsi skončil bez ohledu na to, jestli jde o desítky souborů nebo jeden. Tohle si pamatuje pro knihy, takže můžeš přecházet mezi knihami a pokračovat tam, kde jsi skončil. Kromě toho ti zobrazuje celkový čas i při desítkách MP3 souborů s kapitolami.
Nastavíš si časovač - pak se to chová tak, že když s telefonem nic neděláš, tak se po daném čase přehrávání ukončí - třeba před spaním.
Má podporu pro Google Auto, takže ovládání přes displej auta
atd.

Predcitani klasickych knih pres TTS chapu, ale o tuhle funkcnost nestojim, neni to na urovni predcitani profesionalem (clovekem).

V nouzi je i to Google TTS (čeština) použitelné. A už to zdaleka není takový ten robotický hlas jako dřív. jak jsem psal dřív, používám to v případě, kdy mám ebook a potřebuju mít volné ruce. Tak si to v AllReaderu pustím. Až mám ruce volné, tak vypnu a zase čtu písmenka.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat