Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Používáte slevové karty?

Karty ani zadne dalsi vernostni slevy bezne nepouzivam. Ale ne z duvodu, o kterych pises, teda prodej svych dat. Nepouzivam je proto, ze mi nic nezlevni. Napriklad u CZC kdyz nakoupis, dostanes slevu na dalsi nakup a ten treba musi byt aspon za 5.000 Kc. Preci je to nesmysl, ja jsem tam prave nakoupil, takze tam v nasledujicich 3 mesicich nepujdu nakoupit znovu, notabene za 5 tisic.

Podobne je to v ruznych tech samoskach. Aby to bylo vyhodne, musis tam obvykle nakupovat casto a bud mit nakup v nejake cene nebo natrefit na slevu s kartou u zbozi, ktere si chces koupit. Preci si nebudu kupovat neco, co nechci, proto, ze je to ve sleve na kartu. A podobne chodim do ryznych obchodu, nebudu chodit do jednoho obchodu kvuli slevove karte, kdyz se mi to jinak nehodi.

Mel jsem teda zatim jednu jedinou slevovou kartu v Icelandu, kde kdyz clovek nakoupil myslim kazde 3.000 (scitaly se nakupy), dostal pri dalsim nakupu zpatky stovku. Protoze jsem tam chodil pravidelne, tak se mi to vyplatilo, ale bylo to pro nakupujici tak vyhodne, ze to radeji obchod zrusil. Takze uz slevovou kartu nemam ani tam.

---
Co se tyka tech slevovych aplikaci, to je uplne mimo muj zajem, protoze mam starej telefon, ktery to nepobere. Navic v obchode rozhodne vytahovat telefon nechci, ani jim platit pres NFC a to zase z duvodu, ze by mi v tom mumraji v obchode rozhodne jednou upadnul, rozbil se a nedoplatil bych se za novy telefon, takze to mi prijde uplne uhozene. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat