Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Afera Tkacenko

Okrem Covidu sa u nas momentalne riesi aj afera 2 ludi zo SME (zname noviny na SK), jeden je redaktor/komentator a jeden znamejsi bloger, ktory pre SME nepracuje (Cynicka obluda).
Rozoberat budem len Tkacenka, pretoze na jeho priklade sa da ukazat na nedostatok slovnej zasoby vlastneho materinskeho jazyka.
Okrem inych bludov (Tkacenka ja osobne moc nemusim) napisal Tkacenko vo svojej uvahe na adresu nasej spevacky Simy Magusinovej (pred vydajom Martausovej) toto..."...by ju mohli aspon zasit a aspon by sa zastavila nova produkcia".
Pri tejto vete sa chcem zastavit a poukazat na ludsku hlupost (v tomto pripade nie Tkacenkovu), s ktorou sa stretavam aj tu na debatach.
Rozhorceny dav (drviva vacsina komentov Tkacenka hejtuje) si vetu prelozil, ze milu Simu by mohol niekto sterilizovat, aby nemala deti.
Tomu ja hovorim, ze neznalost vlastneho jazyka neospravedlnuje, alebo ako sa uplieta z hovna bic.
1. Sterilizacia zien sa nevykonava zasitim vaginy. Pod zasitim samozrejme Tkacenko myslel zavretie niekam, pretoze expresivny vyraz pre zavretie niekoho (do basy napriklad) je zasitie. Je smutne, ze si niekto nepozna vlastny jazyk.
2. Produkcia nie je v ziadnom pripade plodenie deti. Rozmnozovanie vseobecne sa nazyva reprodukcia, produkcia je vyroba(premena) vstupv na hmotne statky. Opat smutne, ze 2 podobne slovicka a slaba slovna zasoba sposobila, ze Tkacenkov hejt pochopil len malokto.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat