Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máme nejlepší zdravotnictví na světě (jen zabíjí lidi)

IQ37, 30.10.2021 22:38#1
Když vidím jméno Šichtařová, tak končím.
Nevěřím jí ani slovo, je to vychcaná prospěchářka. A její úmysly jsou nečisté
.

Mám v rodině lékaře, ten článek bych chápal spíš jako SOS. Ale asi volá do prázdna. Ten doktor co to psal zase nastoupí na víkendovou službu. A nic se nezmění. Kolik MUDrů máme ve vysoké politice? Proč raději neléčí?
Dnešní mladí, jak sleduji různé poradny, diskuse a tak, chtějí vystudovat nějakou VŠ, aby měli nějaký titul a moc se nenadřeli jak při "studiu", tak potom, až se zašijí někam do kanclu a nikdo je nebude otravovat.

Zkus si najít článek "Piloti nebo strojníci". Sice se pak psalo, že je to nesmysl, ale když sleduji pořad "Vteřiny před katastrofou" nebo podobný, tak si myslím, že na něm bude něco pravdy.

Jednou jsem pomáhal manželce v kuchyni a říznul jsem se do zápěstí, krve jako z vola. Bylo to už k večeru, šli jsme na chirurgickou pohotovost (nemocnici máme celkem blízko, tak jsme to ušli pěšky). Pár lidí tam před námi bylo, ale šlo to celkem svižně. Byl tam taky nějaký ci...tedy spíš Rom. Asi jako doprovod dcery, nevím, co jí bylo, krev z ní nekapala. Začal remcat, že ví, že si doktor určitě dává se sestrou kafíčko a on tam musí čekat. Napadlo mne, kdyby se ve škole dobře učil a vystudoval medicínu, tak si tam mohl to kafíčko se sestrou dávat on. Ale nic jsem neříkal, nechtěl jsem, aby mi kromě pořezané ruky museli ošetřovat i rozbitou hubu.

BTW: Sice se píše, že by lidi co jim toho moc není neměli zbytečně otravovat naše zdravotnictví, ale na druhé straně se doporučuje, aby při srdeční nebo mozkové příhodě vyhledali lékařskou pomoc co nejrychleji. A jak mám jako laik rozpoznat začínající infarkt od zaraženého prdu?

Mimochodem: Ty jsi lékař? A chtěl bys být?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat