No, bezva. Jsem taky jejich zákazníkem (z dědictví). Jinak svůj dům mám u ČEZu.
Hlavně že ještě před dvěma týdny mi psali
Vážený zákazníku,
děkujeme, že nám důvěřujete a využíváte energie od naší společnosti. Velmi si toho vážíme, obzvlášť v nynější turbulentní době. S přechodem na bezemisní energetiku zažívá celý energetický trh těžké období. To s sebou přechodně nese i extrémní nárůst cen elektřiny a plynu podpořený neočekávanými událostmi, zejména spekulacemi s emisními povolenkami a omezenými dodávkami zemního plynu v důsledku politických tlaků ve světě. Více informací o aktuálním dění najdete v příloze tohoto e-mailu či na našich webových stránkách.Abnormální výkyv cen energií zaskočil celý trh, včetně nás. Je nám to moc líto, ale současná situace nám nedává možnost zachovat oblíbenou garanci nižší ceny a musíme ji pozastavit. Situace je natolik vážná, že žádný z dodavatelů nemůže nyní realizovat nákup energií za ceny, které bychom si pro Vás představovali. Jsme však přesvědčeni, že jde o dočasný stav, který nejlépe řeší náš produkt Energie A++. Tento osvědčený způsob nákupu úspěšně využívají i firmy, aby se ochránily před fixací ceny v momentě rekordně vysokých cen, jako jsou nyní. Proto jsme ho zpřístupnili i pro domácnosti.
Co to pro Vás znamená?
Od 1. 11. 2021 pro Vás rádi zajistíme dodávku za podmínek produktové řady ENERGIE A++, díky které budete odebírat energie za velkoobchodní ceny. To Vám zajistí bezpečnou dodávku i v této bezprecedentní situaci. Jakmile tržní ceny poklesnou, promítne se tento pokles okamžitě i ve Vaší ceně. Podrobnou informaci o tomto způsobu zajištění energií najdete v příloze. Na druhé straně tohoto dopisu rovněž naleznete přehled odběrných míst, kterých se tato změna týká.
Nový rozpis záloh na další období s veškerými instrukcemi Vám zašleme v průběhu října.
Zároveň jsme zjednodušili a zpřehlednili Všeobecné obchodní podmínky a Ceník poplatků. Oba dokumenty najdete na našich webových stránkách.
Co pro to máte udělat?
V příloze zasíláme dvě vyhotovení Dodatku k Vaší Smlouvě, na jehož zadní straně je Ceník a Produktové podmínky. Jednu podepsanou kopii nám, prosíme, zašlete zpět.