Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bohemia Energy končí

No, bezva. Jsem taky jejich zákazníkem (z dědictví). Jinak svůj dům mám u ČEZu.

Hlavně že ještě před dvěma týdny mi psali

Vážený zákazníku,
děkujeme, že nám důvěřujete a využíváte energie od naší společnosti. Velmi si toho vážíme, obzvlášť v nynější turbulentní době. S přechodem na bezemisní energetiku zažívá celý energetický trh těžké období. To s sebou přechodně nese i extrémní nárůst cen elektřiny a plynu podpořený neočekávanými událostmi, zejména spekulacemi s emisními povolenkami a omezenými dodávkami zemního plynu v důsledku politických tlaků ve světě. Více informací o aktuálním dění najdete v příloze tohoto e-mailu či na našich webových stránkách.

Abnormální výkyv cen energií zaskočil celý trh, včetně nás. Je nám to moc líto, ale současná situace nám nedává možnost zachovat oblíbenou garanci nižší ceny a musíme ji pozastavit. Situace je natolik vážná, že žádný z dodavatelů nemůže nyní realizovat nákup energií za ceny, které bychom si pro Vás představovali. Jsme však přesvědčeni, že jde o dočasný stav, který nejlépe řeší náš produkt Energie A++. Tento osvědčený způsob nákupu úspěšně využívají i firmy, aby se ochránily před fixací ceny v momentě rekordně vysokých cen, jako jsou nyní. Proto jsme ho zpřístupnili i pro domácnosti.

Co to pro Vás znamená?

Od 1. 11. 2021 pro Vás rádi zajistíme dodávku za podmínek produktové řady ENERGIE A++, díky které budete odebírat energie za velkoobchodní ceny. To Vám zajistí bezpečnou dodávku i v této bezprecedentní situaci. Jakmile tržní ceny poklesnou, promítne se tento pokles okamžitě i ve Vaší ceně. Podrobnou informaci o tomto způsobu zajištění energií najdete v příloze. Na druhé straně tohoto dopisu rovněž naleznete přehled odběrných míst, kterých se tato změna týká.

Nový rozpis záloh na další období s veškerými instrukcemi Vám zašleme v průběhu října.

Zároveň jsme zjednodušili a zpřehlednili Všeobecné obchodní podmínky a Ceník poplatků. Oba dokumenty najdete na našich webových stránkách.

Co pro to máte udělat?

V příloze zasíláme dvě vyhotovení Dodatku k Vaší Smlouvě, na jehož zadní straně je Ceník a Produktové podmínky. Jednu podepsanou kopii nám, prosíme, zašlete zpět.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat