Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Alice in bordeland

Po velmi dobrom korejskom Squid game som sa odhodlal pozriet si aj Alicu, ktora sa mi tam pchala uz dlho, ale nepacil sa mi nazov a reku to ma bavit nebude.
Ale kedze korejske survival ma namlsalo a docital som sa, ze Alice je z podobneho sudka neodolal som.
[93687-alice-jpg]
Co povedat...zaciatok dobry, particka mladych japoncikov, flakacov, kazdy je svojim sposobom luzer sa schova na zachode pred policajtmi, zrazu blikne svetlo a...vsetci ludia zmiznu.
Po preskuamni mesta zistia, ze nezmizli az tak uplne vsetci a stretavaju aj inych pri hrani zvlastnych hier v roznych lokaciach, ktore riadi neznama entita.
Hry su samozrejme smrtelne a ludia si veselo umeiraju ako na beziacom pase.
No ako to povedat...nemohol som sa ubranit v porovnani s nedavnom zhliadnutym korejskym protajskom a bohuzial musim konstatovat, ze Japonsko tentoraz prehralo na body.
Serial nie je zly, ale nezaujal ma az tak, chybalo mi tam stale nieco, takze som nebol z neho tak uneseny ako z korejskeho.
Napriklad neviem preco, ale vadilo mi, ze v serialy pouzili airsoftove zbrane, napriek tomu, ze slo o znackove Tokyo Marui (co su dost drahe zbrane). To, ze ide o airsoft verziu bolo totizto (spon z mojho pohladu) hned vidiet.
Pre niekoho blbost, mna to vyrusovalo a nebola to jedina malickost, takze celkovy dojem bol..."len dobry".
Velmi zaujimava cast bola hra so ziarovkami, ktoru som ja nevyriesil, zato nas hlavny hrdina nastastie ano;o).
Chut mi pokazila aj posledne cast serialu, kde je miesto na pokracovanie, ale bolo to straaaasne prekombinovane na moj vkus.
Naopak oproti korejcanom moje oko potesil vyber zenskych roli...skarede jeponky existuju sice tiez, ale sem vyberali velmi sympaticke a pekne herecky, takze bolo sa na com kochat.
A neboli by to pravi japoncici, keby tam nebolo aj trosku sexu...co vlastne musi byt, kedze serial ma predlohu v mange a manga bez sexu nie je prava manga;o).
Na CSFD 75%, u mna 70% a to som zohladnil aj tie pohladne herecky.

loading...
Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné příspěvky.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...